in

Ben Affleck, Rodriguez’in Hypnotic Filminde Oynayacak

Ünlü aktör Ben Affleck’in, yönetmen Robert Rodriguez’in yeni aksiyon-gerilim filmi Hypnotic kadrosuna katılacağı duyuruldu.

ben affleck
- Reklam -
- Reklam -

Oscar ödüllü Ben Affleck, Robert Rodriguez tarafından yazılan ve yönetilen aksiyon gerilimi filmi Hypnotic (Hipnoz) ekibine katıldı.

Ben Affleck, filmde kayıp kızının da dahil olduğu davayı çözmeye çalışan bir dedektifi canlandıracak. Oyuncu neredeyse imkansız olan bir üst düzey soygun araştırmasını yürütürken, kayıp kızını ve gizli bir hükûmet programını içeren gizemle karşılaşacak.

Çıkış Tarihi Belli Olmayan Filmin Çekimleri 2020’nin Baharında Başlayacak

Ben Affleck’in yoğun çekim takvimi, yeni filmin programını da doğrudan etkiliyor. Variety‘nin ulaştığı kaynaklara göre Rodriguez ve yapımcılar, Affleck’e uyum sağlamak için çekim tarihlerini değiştirmeye çalışıyorlar. Filmin prodüksiyonuna Nisan 2020 tarihinde başlanması planlanıyor.

- Reklam -

Aksiyon ve gerilim türlerini bir araya getirecek Hypnotic filminde başka kimlerin rol alacağı şimdilik açıklanmış değil.

Ben Affeck de son olarak Anne Hathaway ve Willem Dafoe’nun da yer aldığı Netflix filmi The Last Thing He Wanted’da yer aldı. Film henüz çıkmasa da 2020 yılında gösterime girmesi bekleniyor. Başarılı oyuncu aynı zamanda Matt Damon, Jodie Comer ve Adam Driver gibi isimlerle birlikte, Ridley Scott’un yöneteceği The Last Duel filminde yer alacak.

- Reklam -

Ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl DC Evreni’nin popüler karakteri Batman’i canlandırmayı bıraktığını duyurmuştu. Aynı zamanda solo filminin yönetmenliğinden de ayrılmıştı.

Son olarak Alita: Battle Angel filmi için yönetmenlik koltuğuna oturan Robert Rodriguez; Sin City (Günaj Şehri), From Dusktill Dawn (Gün Batımından Şafağa), Grindhouse (Ölüm Geçirmez) ve Machete (Ustura) gibi filmleriyle tanınıyor.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Oynasın tosunum. Yakışır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sandman

Gaiman, Sandman 2. Sezon Çalışmalarını Onayladı

kara delik gözlem

Yeni Bir Kara Delik Faaliyeti Gözlemlendi