in

Ben Affleck: Robert Pattinson Harika Bir Batman Olacak

Ben Affleck, Batman karakterini canlandıracak Robert Pattinson’ı desteklediğini söyledi. Karakteri neden bıraktığıyla ilgili de yeni açıklamalarda bulundu.

Ben Affleck - The Batman
- Reklam -
- Reklam -

DC Sinematik Evreni’nin Batman’i olarak tanınan ve hayranlarca da oldukça sevilen Ben Affleck, yarasa adamı oynayacak halefi Robert Pattinson’a övgü dolu sözler sarf etti.

2016 yılında gösterime giren Batman v. Superman: Dawn of Justice filmiyle ilk defa Batman rolünü oynayan Affleck, karakteri sinema perdesince canlandıran beşinci aktördü. Oyuncu bu karakterle toplamda 3 filmle karşımıza çıktı. Bunlardan biri de Suicide Squad filminde oynadığı küçük roldü. Her ne kadar yer aldığı her üç film yoğun eleştirilere maruz kalsa da Affleck’in solo The Batman filmini hem yazıp hem yöneteceği hem de başrolünde oynayacağı söyleniyordu. Ancak işler planlanan şekilde gitmedi ve oyuncu hem filmi yazıp yöneten kişi olmayı bıraktı hem de karakteri de terk ederek projeden tamamen ayrıldı.

Ben Affleck - The Batman

- Reklam -

Tüm bu süreç sonunda proje senarist ve yönetmen olan Matt Reeves’e devredildi. Kendisi de Bruce Wayne’i canlandıracak yeni başrol oyuncusu Robert Pattinson ile anlaştı ve böylece film senaryosu tamamen değişti.

Ben Affleck, Projeden Neden Ayrıldığını Biraz Daha Detaylandırdı

Ben Affleck, Jake Hamilton ile yaptığı bir röportajda yeni filmi The Way Back’i tanıtırken, Batman olarak geçirdiği zaman ve The Batman için yazdığı ilk senaryo hakkında sorulan bazı soruları kısaca cevapladı. Öncelikle yeni Batman Robert Pattinson için bazı destek sözleri paylaştı ve “Bence Robert harika bir aktör, karakteri harika bir şekilde canlandıracak,” şeklinde konuştu.

Ben Affleck - The Batman

Affleck ayrıca neden ayrılmayı seçtiği konusunda biraz daha bilgi verdi. Tüm bu süreç için kısaca “karaktere olan tutkusunu bir şekilde kaybettiği için ayrıldım,” dedi.
“The Batman, filmi yapmak için can atan ve bekleyemeyen biri tarafından yapılmayı hak ediyordu ve o sırada bu kişi ben değildim. Bu yüzden devam etmek istemedim.”

Başarılı aktör kısa bir süre önce de filmden neden ayrıldığıyla ilgili samimi açıklamalar yapmış ve sanılanın aksine bunun daha kişisel bir nedenden olduğunu itiraf etmişti. Çünü daha önce yapımcı şirketle yaşadıkları fikir ayrılıkları sebebiyle projeden ayrıldığı düşünülüyordu. Ancak eski eşiyle yaşadığı boşanma süreci ve alkolle olan mücadelesi bu kararı almasına büyük etki etmiş gibi görünüyor.

The Batman Filmi Ne Durumda?

The Batman filminin prodüksiyon aşaması bir süredir devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Pattinson’un Batman kostümüyle ilgili kısa bir resmi video yayınlandı ve Batsuit’e ilk bakış atmamızı sağladı. Ardından film setinden sızdırılan görüntüler sayesinde de hem kostüme hem de Batcycle’a göz atma fırsatı bulduk.

- Reklam -

the batman

Pattinson’un yanı sıra yeni The Batman filminde; Zoë Kravitz, Colin Farrell, Jeffrey Wright, Paul Dano, Andy Serkis, Peter Sarsgaard ve John Turturro gibi önemli isimler yer alıyor.

The Batman’in 25 Haziran 2021’de vizyonda olması bekleniyor.

Siz tüm bu süreç hakkında ne düşünüyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.


* Ben Affleck, The Batman Filmini Neden Bıraktığını Açıkladı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Sen öyle diyorsan öyle olsun Bruce Abi. :smiley:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Pattinson genç bir Batman olarak iyi olacak; ama, kimse senin yerini dolduramayacak be adam. Şu inadından vazgeç de efsane bir Batman izleyelim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gaslit - Mr. Robot

Mr. Robot Yaratıcısından Yeni Dizi: Gaslit

The Mandalorian 2. Sezon Giancarlo Esposito

The Mandalorian 2. Sezon Işın Kılıcı Savaşı İçerecek