in

Ben Affleck, The Flash Filmi ile Yeniden Batman Oluyor

Ben Affleck, The Flash filminde Batman rolünü bir kez daha canlandıracak. Peki Robert Pattinson’ın The Batman’i için bu ne anlama geliyor?

the batman ben affleck the flash
- Reklam -
- Reklam -

Ben Affleck, The Flash filmi için Batman rolüyle resmen geri dönüyor. Michael Keaton’ın da role dönüşüyle birlikte filmde üç farklı Kara Şövalye izleyebiliriz.

Uzun süredir merakla beklenen ancak defalarca ertelenen The Flash filmi, tüm bu gecikmelere değecek gibi görünen bir senaryoyla gelmeye hazırlanıyor. Film, Geoff Johns ve Andy Kubert tarafından hazırlanan ve karakterin alternatif boyutlara ve paralel zaman çizgilerine geçişini gören Flashpoint adlı 2011 yılında yayınlanan çizgi romanı sinemaya uyarlayacak. Hikâyenin DC Genişletilmiş Evreni versiyonunun bir parçası olarak Michael Keaton, 1992’deki Batman Returns’ten bu yana ilk kez Pelerinli Savaşçı rolünü yeniden canlandıracak.

Şaşırtıcı ve sürpriz bir duyuruyla, Ben Affleck’in yaklaşan The Flash filminde Batman olarak DCEU rolünü yeniden canlandıracağı da doğrulandı. Normalde solo Batman filminde hem yönetmenlik, hem senaristlik hem de başrol oyuncusu olarak görev alacak olan Affleck, özel hayatında yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle karakterle olan bağını kesmişti. Daha sonra yaptığı bazı açıklamalarla da Batman’le işinin bittiğini ve evrene bir daha dönmeyi düşünmediğini belirtmişti. Haliyle bu haber, hayranları tarafından mutlulukla karşılandı.

- Reklam -

Michael Keaton Batman The Flash film

Görünüşe göre The Flash filmi, Affleck’in Batman’a Justice League versiyonundan daha iyi bir uğurlama fırsatı sağlayacak. Zack Snyder’ın versiyonu 2021 yılı içerisinde HBO Max’te yayınlanacak olsa da, kamera karşısına geçmesi için The Flash macerası iyi bir fırsat olacak.

DC FanDome Etkinliğinde, The Flash İçin Ben Affleck Dışında Açıklamalar Gelebilir

Warner Bros.’un ilerleyen zamanlar için planı hâlâ Robert Pattinson ile karaktere devam etmek. Stüdyo, The Batman’in devam filmi ve sonrasını (büyük olasılıkla olacak) garanti edecek kadar büyük bir başarı yakalayacağını varsayıyor. DC’nin çoklu evreni sayesinde Reeves’in filmi, Affleck’in DCEU’daki önceki görünümlerinin sürekliliğini denemek ve uymak zorunda değil. Bunun yerine kendi ayrı zaman çizelgesinde var olabilir. Hatta devam filmleri, yan ürünleri ve HBO Max’in şu anda adı verilmeyen Gotham Polis Departmanı serisinden oluşan mini paylaşımlı bir evrene yol açabilir. DC Sinematik Evreni’nin Batman ile aynı düzlemde gideceği daha önce de doğrulanmıştı.

Ben Affleck’in dönüşüyle birlikte The Flash’ta başka hangi ikonik yüzlerin olacağı merakla bekleniyor. Hafta sonu yapılacak DC FanDome etkinliğiyle birlikte farklı sürprizlerin de açıklanması bekleniyor.

- Reklam -

Batman v Superman

Film, 2 Haziran 2022’de beyaz perdedeki yerini alacak.

Affleck’in bir kez daha kostümü giyecek olması haberini sizler nasıl karşıladınız? Keaton ile dönüşleri sizin için heyecan yaratıyor mu? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* The Batman Logosu Görücüye Çıktı

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Neredesin be Christian Bale :smoking:

  2. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Flashpoint’ti, yeni başlangıçtı, şuydu buydu derken, Ben Affleck’li, Michael Keaton’lı, Robert Pattinson’lı farklı farklı Batmanlar karşımıza çıkacak. Ama biri eksik. Kim biliyor musun? Evet. Evet, o:

    O gizemli isim ->

    Susam Sokağı’ndan Bert (diğer adıyla Büdü’müz), yani Bertman!

  3. Avatar for Gurlino Gurlino dedi ki:

    image

    Hepsini görmek isterük.

  4. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Bu film bir zahmet kötü olmasın. 2 tane Batman var, boru mu? Keaton %90 tek filmlik ama Batfleck konusunda şüpheliyim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Cuties Mignonnes Özür

Netflix, Pedofili Çağrışımlı Cuties Afişi İçin Özür Diledi

Tüylü Gergedanlar İklim Değişikliği

Yünlü Gergedanları İklim Değişikliği Yok Etti