in

Benedict Cumberbatch, A-Force Filmine Destek Verdi

Marvel yapımlarında Doctor Strange rolüyle karşımıza çıkan Benedict Cumberbatch, kadın süper kahramanların başrolde yer aldığı bir filmin çok güzel olabileceğini söyledi.

Benedict Cumberbatch
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen karakterlerinden Doctor Strange’i canlandıran Benedict Cumberbatch, tamamen kadın süper kahramanlardan oluşan bir filmi desteklediğini açıkladı.

İngiliz aktör, geçtiğimiz günlerde Thomas Edison’u canlandırdığı The Current War (Elektrik Savaşları) filmi tanıtımları kapsamında BuzzFeed News’le bir söyleşi gerçekleştirdi.

Röportajda kendisine yöneltilen Marvel’da tamamı kadınlardan oluşan bir süper kahraman temalı film sorusuna, neden olmasın, şeklinde cevap verdi. Bu konuda sinema sektöründe özellikle bir boşluk olduğunu belirten yıldız oyuncu, böyle bir yapımın çok güzel olabileceğini söyledi. Şartların da buna elverdiğini ve böyle bir filmin mutlaka denenmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

- Reklam -

Kadın Süper Kahraman Temalı Filmi Birçok Oyuncu Destekliyor

Hatırlayacağınız üzere daha önce Captain Marvel’ın yıldızı Brie Larson da bu konuda bir açıklamada bulunmuş ve böyle bir şeyi MCU’da bulunan bütün kadın oyuncuların desteklediğini açıklamıştı. Hatta konuyla ilgili Marvel’ın başkanı Kevin Feige ile konuştuklarını; eğer böyle bir projenin hayata daha erken geçilmesini istiyorlarsa hayranların konu hakkında seslerini olduğunca duyurması gerektiğini dile getirmişti.

Yine geçtiğimiz ay içerisinde Scarlet Witch karakterini canlandıran ve Doctor Strange’in yeni macerasında da gözükecek Elizabeth Olsen da konu hakkında fikirlerini belirtmişti. Olsen, kadınlara beyaz perdede daha fazla yer verildiğinde, yansımalarının devasa olacağını söylemişti.

- Reklam -

Son olarak Valkyrie rolüyle büyük beğeni toplayan Tessa Thompson geçtiğimiz hafta Entertainment Weekly’ye konuştu. Thompson, çizgi romanlardan yola çıkarak bunun sinematik evrende de gerçekleşeceğini düşündüğünü belirtti. MCU’da yer alan tüm kadın oyuncular gibi kendisinin de bu fikre sıcak baktığını ve izleyicilerin de böyle bir şeye hevesli olduğunu sözlerine ekledi.

Benedict Cumberbatch, yaptığı açıklamayla birlikte kadın oyuncuların başrolde olduğu A-Force filmine destek verdiğini basında açıklayan ilk erkek oyuncu oldu.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Karides

Karides Benzeri Canlıların Yuvası Keşfedildi

Sean Penn

Sean Penn İlk Kitabıyla Türkçe Raflarında