in

Taht Oyunları Yaratıcıları Star Wars’tan Ayrıldı

Game of Thrones ile tanınan David Benioff ve D.B. Weiss ikilisi, yazacakları yeni Star Wars üçlemesi projesinden ayrıldıklarını duyurdular.

Benioff ve Weiss star wars
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones dizisinin yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss’in yazacağı planlanan Star Wars üçlemesi iptal oldu. Benioff ve Weiss, programlarının çok dolu olduğunu öne sürerek Lucasfilm ve Disney ile olan anlaşmalarını bitirdiklerini açıkladılar.

Benioff ve Weiss’ın, 2022 yılında vizyona girmesi planlanan yeni üçlemede senarist ve yapımcı olarak yer alacaklardı. Emmy Ödülü de kazanmış olan ikili, Netflix ile olan anlaşmalarını sebep göstererek projeden ayrılma kararı aldılar. Star Wars hayranlıklarının çok fazla olduğunu ama programlarının doluluğundan dolayı projeyi bırakmak zorunda kaldıklarını belirttiler.

Deadline’a konuşan Benioff ve Weiss ikilisi, Yıldız Savaşları’nı çok sevdiklerini, George Lucas ve şu anki ekiple Star Wars hakkında konuşmanın hayatlarının en heyecan verici anlarından biri olduğunu ifade ettiler. Lucas’ın bu evreni inşa ettiğinde aynı zamanda şu an oldukları kişiler olmasını sağladığını ve bu yüzden her şeyi değiştiren destana her zaman borçlu olacaklarını söylediler.

- Reklam -

Benioff ve Weiss, Netflix Anlaşmaları Yüzünden Star Wars’tan Ayrıldılar

Star Wars kendilerini her ne kadar heyecanlandırsa da David Benioff ve D.B. Weiss geçtiğimiz ağustos ayında Netfix’le dokuz rakamı bulunan bir anlaşmaya imza atmıştı. Bu da kendilerini Netflix projeleri dışında kalan her şeyden uzaklaştırmak anlamına geliyordu.

- Reklam -

Yine de Lucasfilm başkanı Kathleen Kennedy, ikilinin olası dönüşleri için kapıyı açık bıraktı. David Benioff ve Dan Weiss’in inanılmaz birer hikâye anlatıcı olduklarını ve ileride Yıldız Savaşları’na odaklanmak için yoğun programlarından uzaklaşabilecekleri zaman, onları yolculuğa bir kez daha dahil etmeyi umduklarını belirtti.

Star Wars: The Last Jedi’yı yöneten Rian Johnson, marka için yeni bir film üçlemesi üzerinde çalışıyor. Bu filmler hakkında şu anda çok az şey biliniyor. Ancak, Skywalker destanının bu aralık ayında gösterime girecek Star Wars: The Rise of Skywalker filminin çıkışıyla birlikte sona ereceği için, galaksideki yeni hikâyeleri anlatacak bir ekip aranıyor.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for abkaen abkaen dedi ki:

    İyi bir haber.Umarım daha iyi yönetmenler ile SW toparlanır.

  2. Avatar for Asude Asude dedi ki:

    Oh şükür…sonunda gittiler😣
    Artık daha fazla star wars filmi istemiyorum ben sadece diziler ve çizgi romanlar yeterli

  3. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Oh be kurtulduk :slight_smile:
    Programları dolu olduğu için ayrılmışlarmış. Muhtemelen SW fanlarının tepkileri etkili olmuştur

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taika Waititi Thor

Thor 4, Ragnarok’taki Çılgınlığı İkiye Katlayacak

Buddha

Buddha’nın Yaşam Tasvirleri İlk Defa Sergileniyor