in

Best Sellers, Michael Caine’in Son Filmi Olabilir

Best Sellers filmi Michael Caine’in emekli olmadan önceki son yapımı olabilir. 88 yaşındaki usta oyuncu geleceği hakkında konuştu.

Michael Caine Best Sellers
- Reklam -
- Reklam -

Best Sellers filmi ile Michael Caine oyunculuk kariyerine nokta koymuş olabilir. 88 yaşındaki usta aktör, kariyerinin geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.

Oscar ödüllü İngiliz oyuncu Michael Caine’in emekli olduğu haberleri dünya basınında kısa sürede geniş yer buldu. Ancak oyuncunun temsilcilerinin yaptıkları açıklamada emeklilik haberlerinin doğru olmadığını, medyanın ünlü aktörün sözlerini çarpıttığını açıkladılar.

Her şey oyuncunun geçen cuma günü katıldığı BBC Radyo programında verilen soruları yanıtlaması ile başladı. Kendisine yöneltilen bir soru üzerine Best Sellers filminde oynadığı rolün kendisi için son olabileceğini, 2 yıldır başka herhangi bir teklif almadığını belirtmişti. Omurgasındaki problem nedeniyle yürümekte zorlandığını belirten usta oyuncu, bu nedenle önümüzdeki dönemde de herhangi bir teklif alamayacağını düşündüğünü açıklamıştı.

- Reklam -

“Best Sellers çekimlerine katıldığım son film oldu. Çünkü iki yıldır çalışmıyorum. Bacaklarımı etkileyen bir omurga problemim var, o yüzden çok iyi yürüyemiyorum. Belki bu son rolüm bile olabilir. Açıkçası iki yıldır hiç teklif gelmedi. Çünkü kimse benim yapmak istediğim filmi yapmıyor. Ayrıca 88 yaşındayım. 88 yaşında bir başrol oyuncusuna özel olarak pek senaryo yazılmıyor.”

Caine’in BBC Radyo’ya verdiği cevabı şu şekilde devam ediyordu:

“Başarılı olmuş birkaç kitap yazdım. Yani, artık bir aktör değil, yazarım. Bu çok güzel çünkü bir aktör olarak ayağa kalkmanız ve sabah 6’da stüdyoya gitmeniz gerekiyor. Bir yazar olarak ise yataktan kalkmadan yazmaya başlayabilirsiniz.”

Michael Caine Best Sellers

Best Sellers Başrolü Michael Caine İddiaları Yalanladı

Michael Caine’in yaptığı bu açıklama birçok gazete ve haber sitesi tarafından “Caine emekli olduğunu açıkladı,” şeklinde yorumlandı. Ancak bu bilgi doğru değildi. Caine’in resmi Twitter hesabından paylaşılan gönderide de bu bilgi yalanlandı.

“Emekli olmadım ve pek çok insan bunun farkında değil.”

Dilimize Çok Satanlar olarak çevrilen Best Sellers, genç bir yayıncıya yardım etmek için isteksizce son bir kitap turuna çıkan huysuz, emekli ve huysuz bir yazar olan Harris Shaw’un hikâesini konu ediyor. Lina Roessler tarafından yönetilen ve 2019 yılında Montreal’de çekilen filmde Michael Caine ile birlikte Scott Speedman, Cary Elwes ve Ellen Wong da rol alıyor.

Son olarak oyuncunun yaptığı söyleşi kaydına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

YouTube video

Michael Caine’in oyunculuğunu nasıl buluyorsunuz? Usta aktörü ileride farklı yapımlarda da görmek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: People.com

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peacemaker Fragmanı

Peacemaker Fragmanı: The Suicide Squad’ın Kötü Adamı Kahramana Dönüşüyor

Hellboy Dark Horse Comics Sword of Hyperborea

Yeni Hellboy Çizgi Roman Serisi Sword of Hyperborea Duyuruldu