in

Beyblade Sinema Filmi Oluyor: Paramount ve Ünlü Yapımcı Jerry Bruckheimer İşin Başında Yer Alacak

Beyblade sinema filmi oluyor. Ünlü manga ve anime serisi, Paramount Pictures ve Jerry Bruckheimer ortaklığında beyaz perdeye uyarlanıyor.

Beyblade sinema filmi
- Reklam -
- Reklam -

Beyblade sinema filmi olmaya hazırlanıyor. Karayip Korsanları serisinin yapımcısı olarak tanınan Jerry Bruckheimer ve Paramount Pictures ünlü manga ve anime serisinin live-action macerası üzerinde çalışmaya başladıklarını duyurdu.

Pirates of the Caribbean (Karayip Korsanları), Bad Boys (Çılgın İkili) ve National Treasure (Büyük Hazine) gibi sevilen film serilerinin yapımcısı olarak tanınan Jerry Bruckheimer, yeni bir anime uyarlamasını Hollywood’a kazandırmaya hazırlanıyor. Projenin senaryosuna ait detaylar henüz belli değil. Ancak senaryonun Neil Widener ve Gavin James tarafından kaleme alınacağı açıklandı.

Basit bir ifadeyle, topaç oyuncak olan Beyblade, ilk olarak Takara firması tarafından 1999’da Japonya’da piyasaya sürüldü. Daha sonra yurt dışında Hasbro dahil birçok oyuncak firmasına lisansı verildi. İlk çıkarılan Beyblade oyuncaklarının isimleri Ultimate Frostic Dranzer, Spin Dragoon ve Saizo; topaçların savaştığı alan ise Beystadiums olarak adlandırılıyor.

- Reklam -

Diğer yandan, “Beyblade’lerin yarıştırılma konsepti” ile oyuncak, anime manga ve çizgi romanlara konu oldu ve tüm dünyada ilgiyle takip edildi. Türkiye’de de 2002’de yayınlanan seri oldukça sevilmişti.

Beyblade Sinema Filmi Çekimleri 2023’te Başlayabilir

Beyblade anime filmi

Beyblade’in animeye uyarlanan mangası 2001’de Takao Aoki tarafından yazıldı ve çizildi. Seri ünlü bir Beyblade oyuncusu olmak isteyen Takao ve Dragoon isimli Beyblade’i ile katıldığı maçları konu alıyor. Arkadaşları ile maçlar yapan Takao aynı zamanda Beyblade’in dünya şampiyonası turnuvalarına da katılıyor.

- Reklam -

Live action filmi hakkında henüz ayrıntılar paylaşılmamış olsa da, Transformers’a da ev sahipliği yapan Paramount Pictures’ın Beyblade’e ait sinema filmi projesinin nasıl bir tepki alacağı merakla bekleniyor. Bugüne dek çoğu anime ve çizgi dizi canlı aksiyon yapımı olarak beyaz perdeye aktarıldı ve birçoğu olumsuz eleştirilerin odağı oldu.

Bunlarla birlikte Jerry Bruckheimer’ın şirketi ve Paramount, Tom Cruise’un başrol olduğu Top Gun: Maverick filminin bu yaz vizyona gireceğini açıkladı. Bruckheimer aynı zamanda 1980 yapımı American Gigolo filminin modern televizyon uyarlaması ve aksiyon-macera filmi Secret Headquarters üzerinde çalışıyor.

Beyblade’in canlı aksiyon sinema filmi olarak gelecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Deadline

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Filminin yapılmasını istemem. Çünkü filmi yapılacak bir dizi değil Beyblade.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Classroom of the Elite 2. sezon onayı

Classroom of the Elite Animesinin 2. Sezonu Duyuruldu

Frank Bullitt filmi Steven Spielberg

Yeni Bir Frank Bullitt Filmi Geliyor: Yönetmen Koltuğunda Steven Spielberg Var