in

Bill Skarsgard IT 3’e Sıcak Bakıyor

Pennywise’ı yeniden canlandırmak istediğini belirten Bill Skarsgard, olası bir IT filminde role geri dönmeye sıcak baktığını dile getirdi.

Bill Skarsgard
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz günlerde gösterime giren IT: Chapter Two oldukça ses getirdi. Serinin ikinci filminde ilk filmden 27 yıl sonra Losers Club ile Pennywise’ın (Bill Skarsgard) yeniden karşılaşmalarını izledik. Normalde bu tarz korku filmlerinde mutlaka bir devam filmi beklerken bu sefer bu ihtimal daha az gözüküyor.

Yönetmen Andy Muschietti, filmin kaynağı olan Stephen King’in 1986 yılında yayınlanmış romanı “It” ve Losers Club – Pennywise arasında yıllarca süren savaşı hakkında mümkün olduğunca fazla şeyi perdeye aktardı. Hikâyenin sonu hem romana göre hem de filme göre gelmiş oldu.

Peki, Bill Skarsgard’ı katil palyaço Pennywise olarak yeniden görebilmemiz hiç mi mümkün değil?

- Reklam -

Bill Skasgard Olası Pennywise Rollerine Açık

Böyle bir proje olursa Pennywise’ı yeniden canlandırmak istediğini belirten Bill Skarsgard, olası bir filmle ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Üçüncü bir film olacaksa eğer doğru bir yaklaşım içinde olunması gerektiğini, çünkü ikinci bölümün bittiği yer kitabın ve bu hikâyenin sonu olduğunu ve bu nedenle tüm bu olanların öncesini anlatacak bir filmin mümkün olduğunu belirtti.

Zamanda geriye gitmek bu hikâyenin ilginç kısımlarını bize gösterebilir. Bu yüzden keşfedilmeye değer yeni konuların olduğunu düşünüyorum. Bu da kitapta olmayan olaylar anlamına geleceğinden dolayı hikâye aynı evrende geçse de özgün olacaktır. Skarsgard eğer serinin devamı gelirse de ilginç bir proje olacağının altını çizdi.

- Reklam -

Siz, bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Kitapta geçen olayların öncesini anlatan bir film sizce iyi olur mu? Pennywise’ı yeniden izlemek ister miydiniz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* IT: Chapter 2 – Burada Ölen Hiçbir Şey Gerçekten Ölmez

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Burak_Korkmaz Burak_Korkmaz dedi ki:

    Bence kesin yapılmalı hem çok tutar hemde insanlar böyle hikayesi olan şeyleri izlemeyi çok seviyor. Ben bile bunuduyunca heyecanlandım. Kısacası bence yapılmalı.

  2. Avatar for Meryem Meryem dedi ki:

    Ben yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Tadında bırakmak en iyisidir. Ha Stephen King kalkar bu saatten sonra yeni bir “O” kitabı yazarsa o zaman düşünülebilir.

  3. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    Ben de yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.Bir şey çok beğenildi ve çok popüler oldu diye o şeyi sakız gibi uzatmaya gerek yok bence.Her şey tadında güzeldir.:slightly_smiling_face:

  4. Avatar for Amacim_Wolfteam Amacim_Wolfteam dedi ki:

    ben çıkması gerektiğini düşünüyorum efsane ya türklerin yapacağı yok bari yabancılardan izliyelim demi yani :wink:

  5. Avatar for eloy eloy dedi ki:

    Filmden ziyade, başında Stephen King’in olması şartıyla Pennywise’ın kökenini anlatan bir mini-dizi süper olurdu sanki.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Joker

Joaquin Phoenix’in Yeni Projesi Belli Oldu

sean bean ned stark

Sean Bean Öldüğü Rolleri Reddetmeye Başladı