in

Bill Skarsgard, IT Filmi Nedeniyle Kâbuslar Görmüş

IT filmlerinde Pennywise rolünü canlandıran ünlü oyuncu Bill Skarsgard, çekimler bittikten sonra bile korkutucu palçayoyla ilgili kâbuslar görmeye devam etmiş.

Bill Skarsgard it kabus
- Reklam -
- Reklam -

İlk film IT’in çekimleri bittikten sonra bile dans eden palyaçonun kabuslarına girmesine rağmen Bill Skarsgård, IT: Chapter Two için Pennywise olarak geri döndü. 2017’nin sükse yapan filminin devamı, olaylardan 27 yıl sonrasını anlatıyordu. Filmde Losers’ Club’ın yetişkin versiyonları bir kez daha Pennywise ile savaşmak için Derry’ye dönüyor.

İki IT filminin sunduğu farklı bakış açılarıyla Pennywise, her iki filmde de en öne çıkan karakter oldu.

İzleyicileri ilk filmde canlandırmasıyla korkuttuktan sonra Skarsgård, Pennywise’ı IT: Chapter Two’da da olduğu kadar korkutucu yapmak için bir kez daha sihrini kullandı. Her iki filmin de başarısı Pennywise’ı Skarsgård’ın en tanınmış rollerinden biri haline getirdi; makyaj ve protezlerle kaplanmış olduğu halde.

- Reklam -

Pennywise her zaman olduğu kadar korkutucu. Skarsgård’a film çekimleri bittikten sonra korku salmaya devam edecek kadar korkutucu.

Rüyalarımda Pennywise olarak Stockholm sokaklarında yürüyorum

İlk olarak geçen yıl Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda unutulmaz Pennywise kabuslarından, burada ölümcül palyaçoyu oynama konusundaki IT deneyiminden ve yaşamı üzerindeki kalıcı etkisinden bahsetti. İlk olarak Pennywise’ı, birisinin farkında bile olmadan mutsuz olduğu yıkıcı bir ilişki içinde olmakla karşılaştırdı.

Kulağa her ne kadar iç karartıcı gelse de Skarsgård rolle işi bittiğinden rahatlamış hissettiğini söyledi. Yakın zamanda CBR ile yaptığı bir konuşmada bu rüyaların absürtlüğünü anlattı. Zaman zaman Pennywise olarak Stockholm sokaklarında yürüdüğünü gördüğünü belirten Skarsgård, makyajla etrafta dolandığımı görmemeliler, tüm gizemi bozar diye düşünmüş. Sinirli haliyle sokaklarda yürüdüğünü ve kendini utandırdığını, bazı zamanlarda ise Pennywise olmadığını, onu izlediği rüyalar gördüğünü belirtti.

Skarsgård muhtemelen Pennywise kabusları gören tek kişi değil. Ama bu tür rüyalar onu korkutsa da, biraz da hoş buluyordu. Kabus sürecini, Pennywise’dan kurtulmasının bir parçası olarak tanımladı.

- Reklam -

Şu anda IT’in herhangi bir formda devam etmesi için bir plan yok ancak bu IT: Chapter Two’nun gişe başarısına göre değişebilir. Skarsgård’ın aklının uğruna, bu karanlık yere geri dönmek ve bu rüyalara sahip olmak zorunda kalmaması uzun vadede daha iyi olabilir. Skarsgård’ın Pennywise olarak geleceği nihayetinde ona bağlı ve yakın zamanda güzel bir hikaye olması durumunda dönmeye açık olduğunu belirtmişti.

Geleceğinden bağımsız olarak, Skarsgård’ın her iki IT filminde Pennywise ile iyi işler çıkardığı kesin. Siz ne dersiniz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Bill Skarsgard Olası “IT: Chapter 3” Filmine Sıcak Bakıyor

Ozan Ercan

2002 yılında İstanbul'da doğdum. Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi'nin dil bölümünden mezun oldum. Marmara Üniversitesi’nde Fransızca Öğretmenliği okuyor, günlerimi büyük oranda müzik dinleyerek ve kitap okuyarak geçiriyorum. Oscar Wilde ve That '70s Show seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Terminator Dark Fate Arnold Schwarzenegger

Terminator: Dark Fate Yönetmeni Arnold Schwarzenegger’i Bilerek Gençleştirmedi

Jules Verne İki Yıl Okul Tatili

Jules Verne Maceralarında Sıra İki Yıl Okul Tatili’nde