in , ,

Billie Eilish, The Simpsons’a Konuk Oldu: Disney+’a Özel Kısa Film Geliyor

Billie Eilish, The Simpsons: When Billie Met Lisa adlı kısa filmde bizzat kendisini seslendirecek. Yapım, Disney+ üzerinden yayınlanacak.

Billie Eilish, The Simpsons Kısa Filminde Yer Aldı
- Reklam -
- Reklam -

Billie Eilish, The Simpsons kısa filminde kendisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. When Billie Met Lisa adlı kısa film, Disney Plus üzerinden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

İlk defa 1989’da Fox’ta çıkışını yapan ve başında Matt Groening’in yer aldığı animasyon sit-com dizisi, Homer, Marge, Bart, Lisa ve Maggie’den oluşan Simpsonlar’ın maceralarını anlatıyor. Hayali Springfield kasabasındaki tuhaf hayatlarına devam eden ailenin maceraları yıllar geçtikçe toplumun ve popüler kültürün çeşitli unsurlarını parodileştirmek için inanılmaz bir hüner sergiledi ve çoğu ünlü yapımda bir şekilde sesiyle ya da bizzat kendi kişiliğiyle yer aldı.

Disney’in Fox’u satın alması ve Simpsonlar’ın da yayın haklarını elde etmesi ile, sevilen animasyon dizisinin karakterlerinin yer aldığı bazı özel kısa filmler hazırlamaya başladı. “The Good, The Bart ve The Loki” ve “The Force Awakens from Its Nap” gibi Marvel ve Star Wars temalı filmler üreten şirket, şimdi bir yenisini daha izleyicilerin karşısına getirmeye hazırlanıyor.

- Reklam -

Billie Eilish, The Simpsons Kısa Filminde Kendi Karakterini Seslendirecek

Billie Eilish, The Simpsons Kısa Filmi

Billie Eilish, Disney+’a gelecek yeni bir kısa filmde The Simpsons’ta bizzat kendisi olarak rol alacağını Twitter üzerinden duyurdu. Gönderisine ek olarak paylaştığı posterde de görüldüğü gibi, bölümün adı “When Billie Met Lisa” (Billie, Lisa’yla Tanıştığında) olacak ve 22 Nisan 2022 tarihinde Disney+ kütüphanesindeki yerini alacak. Ayrıca Disney+, Eilish’in kardeşi ve müzikal işbirlikçisi Finneas’ın da görünüşte kendisi gibi görüneceğini ortaya koyuyor.

Kısa film, kendine özgü enstrümanını çalışmak için uygun bir yer arayan saksafoncu Lisa Simpson’ı odak alacak. Ancak yanlışlıkla yetenekli kardeşlerin stüdyosuna giren Lisa, unutamayacağı müzikal bir maceraya davet edilecek. 22 Nisan’da gösterime girecek olan The Simpsons kısa filmi, Eilish’in henüz 20 yaşında olduğu Coachella’daki yaklaşan performanslarıyla aynı zamana denk gelecek ve onu tarihteki en genç oyuncu yapacak.

- Reklam -

Dizinin takipçilerinin bildiği üzere Simpson Ailesi, özellikle de Lisa müziğe yabancı değiller. Hatta son olarak yayınlanan 33. sezon 17. bölümü ile, tarihinde ilk defa işitme engelli bir karakter diziye konuk oldu ve söz konusu karakteri de işitme engelli bir aktör seslendirdi.

Billie Eilish’li The Simpsons filmi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Erşan Kuneri Çıkış Tarihi

Netflix’in Cem Yılmaz’lı Dizisi “Erşan Kuneri”nin Çıkış Tarihi Açıklandı

ölüler ile konuşulan metaverse live forever

Ölen Yakınlarınızla Konuşabileceğiniz Yeni Bir Sanal Evren Kuruldu