in

J.J. Abrams ve Leonardo DiCaprio’dan Yeni Stephen King Uyarlaması Geliyor: “Billy Summers”

Billy Summers filmi için çalışmalar başladı. Stephen King’in suç romanı, J.J. Abrams ve Leonardo DiCaprio işbirliğiyle perdeye taşınacak.

Billy Summers Film - Leonardo DiCaprio
- Reklam -

Billy Summers film uyarlaması ile izleyicilerle buluşacak. Stephen King imzalı polisiye ve suç romanı, beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor.

J.J. Abrams’ın kurucusu olduğu Bad Robot stüdyosu çatısı altında daha önce dizi formatında ele alınan proje; Oscar ödüllü Amerikalı aktör Leonardo DiCaprio’nun katılmasının ardından bir sinema filmine dönüştürüldü.

Orijinal dilinde 2021 yılında yayımlanan Billy Summers romanı, Türkçede Altın Kitaplar tarafından Nisan 2022’de yayımlanmıştı.

- Reklam -

Eser, emekliliğinden önce son bir işi kabul eden bir suikastçının hikâyesini takip ediyor. New York Times çoksatar listesinde ilk sıraya yükselen kitabın hakları, yayımlandıktan kısa bir süre sonra Bad Robot tarafından satın alınmıştı.

Billy Summers Filminde Başrol Leonardo DiCaprio Olabilir

Bir mini dizi olarak ön geliştirilme aşamasına geçen yapım, Leonardo DiCaprio’nun katılmasının ardından film olarak ele alınmaya başlandı. Filmin yapımcılığında Bad Robot Production ile birlikte DiCaprio’nun şirketi Appian Way rol oynayacak.

Billy Summers Film - Leonardo DiCaprio Bad Robot

Ed Zwick ve Marshall Herskovitz’in senaryosunu kaleme alacağı yapımda, DiCaprio’nun yapımcı kimliğinin yanı sıra filme başrol olarak dahil olabileceği de gelen bilgiler arasında.

Filmin beyaz perdeye ne zaman çıkacağı ve oyuncu kadrosunda başka kimlerin yer alacağı şu an için bilinmiyor.

Yakın Gelecekte Yayınlanacak Yeni Stephen King Uyarlamaları

Öte yandan 2023 yılında izleyicilerle buluşması beklenen Stephen King uyarlaması en az iki yapım bulunuyor. Bunlardan ilki The Boogeyman, diğeri ise Salem’s Lot’un yeni uyarlaması.

- Reklam -

Bu iki yapıma ek olarak henüz resmi adı belirlenmeyen ve Pet Semetary’nin öncesini konu alan bir Paramount+ yapımı, bir Buick 8 uyarlaması, bir The Girl Who Loved Tom Gordon filmi ve The Long Walk filmi de yolda olan yapımlar arasında.

Başrolünde Lucy Liu’nun yer alacağı Later romanı ise mini dizi olarak yayınlanacak. King okurlarını en çok heyecanlandıran adaptasyon ise Mike Flanagan tarafından Prime Video için hazırlanacak The Dark Tower dizi uyarlaması.

düzenleyiciler film stephen king the regulators

Kayıp Rıhtım’da yer alan Billy Summers roman incelemesi için buraya tıklayabilirsiniz.

Siz Billy Summers uyarlaması için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hit-Monkey 2. sezon onayı aldı

Marvel Sinematik Evreni’ne Ait Olmayan Son Marvel Dizisi “Hit-Monkey”, 2. Sezon Onayını Almayı Başardı

Şiddetin Tarihi - Edouard Louis

“Eddy’nin Sonu” Kitabının Yazarı Edouard Louis’den “Şiddetin Tarihi”