in

Bir Agatha Christie Öyküsü Daha Beyazperdeye Uyarlanıyor

Dünyada polisiye edebiyatının tartışmasız en iyi isimlerinden bir olan Agatha Christie’nin bir öyküsü daha beyazperdeye uyarlanıyor.

Agatha Christie Nil’de Ölüm
- Reklam -
- Reklam -

Romanları ve öyküleriyle sadece polisiye alanında değil, edebiyatın her dalından yazarlar ve okurlarca saygı duyulan Agatha Christie’nin eserleri dizi ve filmlere esin kaynağı olmaya devam ediyor.

Son olarak, yazarın “Beklenmeyen Şahit” (Witness for the Presecution) isimli öyküsünün Ben Affleck tarafından sinemaya uyarlanacağı bilgisi Christie okurlarınca heyecanla karşılandı.

Ben Affleck’in hem filmi yönetip hem de başrolünde yer alacağı ve prodüktör koltuğunda ise Matt Damon’ın oturacağı ilk gelen bilgiler arasında.

- Reklam -

Affleck’in uyarlamasının ilk olmayacağı, öykünün hali hazırda 1957’de Billy Wilder tarafından sinemaya uyarlanmış bir filminin bulunduğu biliniyor. Oscar Ödülleri’nde de ulaşılması güç bir ödül karnesine sahip olan yapım, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Erkek ve Kadın Oyuncu dahil olmak üzere, toplamda 6 Oscar heykelciği kucaklamayı başarmıştı.

- Reklam -

Beklenmeyen Şahit’in vizyon tarihi henüz netleştirilmese de, önceki filmin gölgesinde kalıp kalmayacağı merak ediliyor.

Bahri Doğukan Şahin

1995, Erzurum. Küçük yaşlarımdan itibaren fantastik şeylere merakım vardı. Bunun önünü açan ve bugünkü ben olmamı sağlayan Pokemon, Digimon, Harry Potter ve Yüzüklerin Efendisi gibi serilere minnettarım. Zamanla bu ilgi bilimkurguya kaydı. Sinemaya ve sürpriz yumurtalara olan ilgim de azımsanmayacak boyutta. Şu sıralar amatör haberci ruhumu profesyonel boyuta taşımak uğruna çabalıyor, Kayıp Rıhtım ve Bilimkurgu Kulübü gibi platformlarda yazmaya devam ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Justice League Dark

Justice League Dark’ın Yönetmeni Belli Oldu

her yerden cok uzakta ust

Her Yerden Çok Uzakta: Kendinle Başbaşa