in

Birds of Prey’den Uzun Fragman Geldi

Margot Robbie’nin başrolde Harley Quinn’i canlandırdığı Birds of Prey filminden ilk uzun fragman geldi.

Birds of Prey
- Reklam -
- Reklam -

İlk Suicide Squad’ın en beğenilen karakterlerinden Harley Quinn’in başrolünde olduğu yeni DC ve Warner Bros. yapımı Birds of Prey filminin nihayet yeni uzun fragmanı yayınlandı.

Film, Suicide Squad’dan sonra olanları anlatıyor. Harley Quinn Joker’den ayrılmış ve kendi kadın çetesini kurmuş bir halde. Bildiğiniz gibi Suicide Squad, bir dizi anti kahramanı tanıtarak DC Sinematik Evreni’ni genişletmek istemiş ama Justice League ile birlikte eline yüzüne bulaştırmıştı. O filmden de en çok Robbie’nin Harley Quinn’i beğenilmişti.

Harley Quinn, Gotham Polisiyle Birlikte Çalışıyor

Warner Bros. da bu fırsatı değerlendirerek hem bu deli karakterin hikayesini devam ettiriyor hem de DC Sinema Evreni’nde göreceğimiz bazı yeni karakterler tanıtıyor.

- Reklam -

Filmin konusu da kısaca genç Cassandra Cain’i Black Mask ve Victor Zsasz’dan korumak için Harley Quinn Gotham dedektifi Renee Montoya ile çalışmaya başlar. Kendilerine ayrıca Black Canary ve Huntress karakterleri eşlik eder.

Filmle ilgili gelen son fragman şöyle:

YouTube video

Senaryo Bumblebee filminden tanıdığımız Christina Hodson’a ait. Yönetmen koltuğunda ise Cathy Yan oturuyor. Film 2020’nin şubat ayında beyaz perdedeki yerini almış olacak.

- Reklam -

Son olarak Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) serisinden tanıdığımız ünlü yönetmen James Gunn’ın yöneteceği yeni The Suicide Squad’da da Haley Quinn karakterini Margot Robbie’nin canlandıracağını hatırlatmış olalım.


* Nicolas Cage’li Primal Fragmanı Yayınlandı

* Abrams, The Last Jedi’dan Memnun Değil

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Son.of.Yona Son.of.Yona dedi ki:

    Burada da belirttiğim gibi…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yapay zekâ

Robotların Daha İyi Yöneteceği Görüşü Güçleniyor

James Gunn

James Gunn, Çizgi Roman Hayranlarına Seslendi