in ,

Birds of Prey Filminden Yeni Fragman Yayında

DC Sinematik Evreni sekizinci filmine Birds of Prey (Yırtıcı Kuşlar) ile kavuşuyor! Harley Quinn ve arkadaşlarının macerasını anlatacak yapımdan yeni fragman geldi.

birds of prey yırtıcı kuşlar ikinci fragman
- Reklam -
- Reklam -

Hayranları tarafından merakla beklenen Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) filminden ikinci resmi fragman geldi. Yırtıcı Kuşlar (Ve Muhteşem Harley Quinn) adıyla Türkiye sinemalarında yer alacak yapım, isminden de anlaşıldığı gibi Harley Quinn ve ekibinin maceralarını konu alacak.

İlk defa Suicide Squad filminde gördüğümüz ve Margot Robbie tarafından canlandırılan Harley Quinn karakteri, film olumsuz eleştiriler alsa da oldukça sevilmiş ve başrolünde olduğu yeni bir film için onay almıştı. Cathy Yan’ın yönetmenliğini üstlendiği yapımın senaryosu Bumblebee filminden tanıdığımız Christina Hodson’a ait.

Fandango’nun hazırladığı 2020 yılının en çok beklenen filmleri arasında da bulunan Birds of Prey, Suicide Squad’dan sonra olanları anlatıyor. Harley Quinn Joker’dan ayrılmış ve kendi kadın çetesini kurmuş bir halde.

- Reklam -

Genç Cassandra Cain’i Black Mask ve Victor Zsasz’dan korumak için Harley Quinn Gotham dedektifi Renee Montoya ile çalışmaya başlıyor. Kendilerine ayrıca Black Canary ve Huntress karakterleri eşlik ediyor.

Birds of Prey | Türkçe Altyazılı Fragman

YouTube video

DC evreninde geçecek filmin yapımını Margot Robbie, Bryan Unkeless ve Sue Kroll üstlendi. Yönetici yapımcılığını ise Walter Hamada, Galen Vaisman, Geoff Johns, David Ayer ve Hans Ritter yapıyorlar. Oyuncular arasında Robbie’ye Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane ve Fargo), Jurnee Smollett-Bell (True Blood), Rosie Perez (Fearless ve Pitch Perfect 2), Chris Messina (Argo ve Sharp Objects) ile Ewan McGregor (Doctor Sleep ve Trainspotting) eşlik ediyor.

Filmin 18 yaş sınırıyla (R-rated) geleceği iddia edilse de resmi olarak şimdiye kadar kesin bir açıklama yapılmadı. Birds of Prey and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn filmi 7 Şubat 2019 tarihinde sinemalarda olacak.

- Reklam -

Birds of Prey

Son olarak Margot Robbie, James Gunn’ın yönetmenliğini üstlendiği The Suicide Squad filminde de Harley Quinn karakterini bir kez daha canlandıracağını hatırlatalım. Söz konusu filmin çekimleri de sürüyor. Yapımdan yayınlanan ilk fragmanı buradan izleyebilirsiniz.

Yeni yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Birds of Prey’in Suicide Squad’a göre daha başarılı bir yapım olacağını düşünüyor musunuz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Matrix 4 Filmine Sense8 Takviyesi

* The Batman Filminde The Penguin’i Canlandıracak İsim Belli Oldu

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu filmde Joker’i görmeyi çok isterdim; ama, film yalnızca kadınlardan oluşuyor. Umarım, SS filminden daha iyidir.

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    ‘‘Pazartesi akşamı Kanal Filan’ da çıkacak’’ derseniz, ‘‘bakayım biraz nasıl bir şeymiş?’’ derim gibi duruyor. :slight_smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rick Grimes the walking dead

The Walking Dead Filmi Hakkında İlk Bilgiler

fargo 4 sezon ilk

Fargo 4. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman