in

Black Adam Çekim Tarihi Dwayne Johnson Tarafından Açıklandı

Black Adam çekimleri bu yaz başlıyor. Başrol Dwayne Johnson, filmin DC Sinematik Evreni’ndeki güç dinamiğini kökten değiştireceğini söyledi.

Black Adam Film
- Reklam -
- Reklam -

DC Sinematik Evreni’nin en yeni üyesi olan Black Adam filmi için çekim tarihleri, başrol Dwayne “The Rock” Johnson tarafından açıklandı.

Dwayne Johnson’ın oynayacağı bir Black Adam filmi yaklaşık 10 yıldır konuşulan bir konuydu. Geçen aylarda gelen bir haberle de nihayet gerçek oldu.

Öncelikle geçen sene çıkan Shazam! filminde kötü adam olarak görülmesi düşünülen Black Adam için bu fikirden vazgeçildi ve bir anti kahraman olarak ilk defa kendi filminde görülmesine karar verildi. Billy Batson’ın düşmanı yerine bir anti kahraman olarak konumlandırmayı amaçlayan karakter bahsi yine de Shazam!’da geçti. Filmde seçtikleri önceki bir şampiyon gücünü intikam almak için kötülük tarafında kullandığından bahsedildi.

- Reklam -

Black Adam

Nihayet beklenen film çekimleri bu yaz başlıyor. Haberi Dwayne Johnson kendi Instagram sayfası üzerinden verdi ve Black Adam çekimin bu yaz başlayacağını duyurdu. Şu anda yorumuyla paylaştığı fotoğrafta gösteridiği gibi yorucu bir eğitimden geçiyor. Johnson’ın uzun süredir Black Adam’ı oyanamak istediği biliniyordu. “Bir tutku projesi” olarak gördüğü filmin ilerlemesinden memnun olduğu anlaşılıyor.

https://www.instagram.com/p/B9dY7ZoFnZa/

DC evrendeki güç hiyerarşisi değişmek üzere.
#BlackAdam için eğitim ve hazırlık eziyet oldu ama bu tutku projesi fedakarlıklardan daha ağır basıyor.
Hakikat, adalet ve “Black Adam” yolu.

Johnson’ın paylaştığı gibi Black Adam’ın DC Sinematik Evreni’ne gelmesiyle birlikte güç dengeleri değişecek. Çünkü karakterin temel güçleri Superman’e oldukça benzer nitelikte. Fakat kendisinde olan bu güç bir uzaylı biyolojisine değil, sihre dayanıyor.

- Reklam -

Black Adam

Black Adam Ne Zaman Çıkacak?

Black Adam Shu’nin dayanıklılığına, Heru’nun hızlılığına, Amon’un gücüne, Zehuti’nin bilgeliğine, Aton’un enerjisine ve Mehen’in cesaretine sahiptir. Bu güçler kabaca Billy Batson tarafından kullanılanlara eşdeğerdir. Billy Batson’un güçleri henüz yeni olduğundan kullanmasını tam bilmiyor. Ancak Black Adam’ın güçleri eski Mısır zamanlarına kadar gidiyor. Bu da kendisinin kelimenin tam anlamıyla bin yıllık bir deneyime sahip olduğunu gösteriyor. Onu DC Comics evreninin en müthiş savaşçılarından biri haline geitren bu özelliği sayesinde The Rock lakaplı Johnson’ın rolü oynamak için neden bu kadar heyecanlı olduğunu açıklıyor.

Her şey planlandığı gibi devam ederse yapım, 22 Aralık 2021 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Sizlerin filmin konusu hakkındaki teorileri nelerdir? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Thor: Love and Thunder Filminde Christian Bale’in Olacağı Kesinleşti

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mars 2020 Perseverance

Mars 2020 Görevinde Kullanılacak Aracın Adı Açıklandı

Paulina Flores - Ne Rezalet

Şilili Genç Yazar Paulina Flores “Ne Rezalet” ile Türkçede