in

Dwayne Johnson’lı DC Filmi “Black Adam”dan Beklenen Fragman Yayınlandı

Black Adam filminden yeni ve uzun bir fragman yayınlandı. Dwayne Johnson’lı yeni DC Sinematik Evreni filmi Justice Society of America ile geliyor.

Black Adam Filminden Yeni Fragman Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Black Adam filminden yeni fragman yayınlandı. Başrolünde The Rock olarak da bilinen Dwayne Johnson’ın yer aldığı yeni DC Sinematik Evreni filmi, bu yıl içinde vizyona girmeye hazırlanıyor.

Uzun süredir geliştirilme aşamasında olan Black Adam, ünlü bir güreşçiden dünyanın en çok kazanan aktörlerinden birine dönüşen Dwayne Johnson’ın hayata geçirmeyi en çok istediği projelerin başında geliyordu. Merakla beklenen filmin yapım süreci nihayet 2019 yılında başladı ve The Rock’ın da başrolde yer alacağı duyuruldu. O günden beri hayranlar filmin vizyona girmesini heyecanla bekliyorlar. Dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekim süreci oldukça geciken yapımın sinema salonlarına geliş tarihi de ister istemez erteleme aldı. Ancak nihayet beklenen film, birkaç ay sonra sinemalarda olacak.

Başrolde yer alan Johnson dışında filmde Justice Society of America karakterlerini oluşturacak olan Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell ve Pierce Brosnan da yer alacak. Söz konusu isimler sırasıyla Atom Smasher, Hawkman, Cyclone ve Doctor Fate karakterlerine hayat verecekler. Filmde ayrıca Sarah Shahi, Marwan Kenzari ve Mo Amer de başrolde yer alacak.

- Reklam -

Filmin ilk teaser fragmanı 2021 DC FanDome etkinliğinde yayınlanmış ve hayranların ağzına bir parmak bal çalmıştı. Çok fazla bir şey göstermeyen fragmandan aylar sonra nihayet filmin resmi ve daha uzun bir fragmanı Warner Bros. tarafından paylaşıldı.

Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Black Adam Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz)

- Reklam -

Film, fragman da görüldüğü üzere anti-kahramanın başlangıç hikâyesini keşfedecek ve aynı zamanda esaretten kurtulduğu 5 bin yıl sonrasında yaşadığı maceraları konu edinecek. Şu an için Justice Society of America ile yollarının nasıl kesişeceği belirsizliğini koruyor, ancak fragman, Black Adam’ın yeni kahramanlar grubuyla düşman bir tavır içerisinde olduğunu gösteriyor.

Beklenen macera, 21 Ekim 2022 tarihinde vizyonda olacak.

Black Adam’ın yeni resmi fragmanını sizler nasıl buldunuz? Sizce durumu pek de iyi gözükmeyen DC Sinematik Evreni için bu film bir kurtarıcı görevi görecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for silence silence dedi ki:

    DC’nin hiç bir filmi ilgimi çekmiyor. Hele ki son Batman filmi tabuta çakılan son çivi oldu. İki üç gün ara ara izleyerek, bitsin artık diye diye izledim. Beklentiler Joker, gerçekler Martha. Bu filmdeyse “İyiler öldürmez ben de iyiyim ama öldürürüm.” repliğini duyunca fabrika üretimi bir DC filmi daha dedim. Niye böyle beylik sözler söylemeyi çok seviyorlar anlamıyorum. Bu fabrika üretimi durumu sadece DC filmleri için değil izlediğim Warner Bros filmlerinde hep var. Ne oldu, pandemide film nasıl çekilir unuttular mı acaba?

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    DC 'nin, kahraman ve anti-kahraman filmlerini şu yönüyle seviyorum: İnsana dair öğeleri, duygusal bir yapıyla sunabilmesi. Bu filmde de böyle olabilir gibi duruyor, bu nedenle herhangi bir ön yargım yok henüz ^^

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Bence Black Adam’ı beyaz tenli bir kuzeyli oynamalıydı. Bilemedim sanki biraz… neyse siz anladınız. Zaten filmin ismi bile… Neyse. Daha eşitlikçi ve dürüst yarınlara.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Berserk Devam Ediyor: 6 Yeni Bölüm Yolda

Ünlü Manga Serisi “Berserk”ün 6 Yeni Bölümle Devam Edeceği Kesinleşti

Robotlar Domuz Klonladı: İnsan Müdahalesi Yok

Çin’de Tamamen Robotlar Tarafından Klonlanan Domuzlar Üretildi