in , ,

Black Clover: Sword of the Wizard King Filminden Yeni Fragman

Black Clover animesinin film uyarlaması “Sword of the Wizard King” için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni macera, Netflix üzerinden yayınlanacak.

Black Clover: Sword of the Wizard King Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Black Clover: Sword of the Wizard King anime filmi için yeni bir fragman yayınlandı.

Anime Senpai tarafından yayınlanan haberde Studio Pierrot, Jump Festa 2023 etkinliği kapsamında yakında çıkacak olan film için yeni bir fragman yayınladı. 30 saniyelik teaser, 10 üyeli Güney Koreli grup TREASURE’ın tema şarkısı Here I Stand’ı içeriyor. Grup daha önce Black Clover için 13. kapanış şarkısı “Beautiful”u da seslendirmişti. Film müziğini çevreleyen ayrıntılara ek olarak Studio Pierrot, filmin karakterleri olarak önceki Dört Büyücü Kral’ı da tanıttı.

Fragmanda eski Büyücü Kral Conrad Leto, Jester Galandros adlı bir büyücü, 11. Büyücü Kral Princia ve 20. Büyücü Kral Edward Abarlashe yer alıyor. Oyuncu kadrosuna gelince, Princia’yı Hunter x Hunter’dan Miyuki Sawashiro, Edward’ı Naruto’dan Houchuu Ootsuka, Conrad’ı Bleach’ten Toshihiko Seki ve Jester Galandros’u Kamen Rider’dan Fumiya Takahashi seslendiriyor. Yaklaşan film için geri dönecek olan yapım ekibinde yönetmen olarak Ayataka Tanemura, karakter tasarımcısı olarak Itsuko Takeda ve besteci olarak Minako Seki yer alıyor.

- Reklam -

Black Clover: Sword of the Wizard King Fragman

Geçen ekim ayında resmi bir çıkış tarihi de alan film, Yuki Tabata’nın aynı adlı mangasından uyarlanırken, olay örgüsü ana serinin olaylarından ayrı bir şekilde ilerleyecek. Mart 2021’de duyurulan Büyücü Kralın Kılıcı, izleyicilerin iki yıl önce Black Clover animesinden yeni bir bölümü en son gördükleri tarihte prömiyer yapacak.

Black Clover: Sword of the Wizard King Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Anime filmlerinin olağan yayın programlarının aksine, Sword of the Wizard King Japonya ve diğer birçok ülkede aynı anda çıkış yapacak. Normalde Japonya’da prömiyeri yapılan anime filmleri, ilk çıkış tarihlerinden sonra aylarca ülke dışına çıkmaz. Örneğin Japon izleyiciler One Piece Film: Red’i 6 Ağustos’ta izleme şansına sahip olurken batıda yer alan izleyiciler filmi 3 Kasım 2022’ye kadar göremedi.

- Reklam -

Şubat 2015’te Weekly Shōnen Jump’ta serileştirmeye başlanan Black Clover mangası, Mayıs 2021 itibarıyla en çok satan mangalardan biri haline gelmişti.

Yeni anime filmi, 31 Mart 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Black Clover’ı izliyor musunuz? Film uyarlaması için yayınlanan fragmanı nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Osmanoflar - Kenan Hulusi Koray | Haftanın Kitabı #251

Osmanoflar – Kenan Hulusi Koray | Haftanın Kitabı #251

Warner Bros. DC Başkanı Olarak Todd Phillips'i İstiyordu

Warner Bros.’un Yeni DC Stüdyolarını Yönetmesi için Joker Yönetmenine “Yalvardığı” Ortaya Çıktı