in

Black Panther 2 Çekim Tarihleri Belli Oldu

Black Panther 2 filminin çekimlere ne zaman başlayacağı duyuruldu. Marvel Sinematik Evreni’nin Oscar’lı yapımının devamı için bir süre daha bekleyeceğiz.

black panther 2
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen yapımlarından Black Panther 2 filminin çekimlerine ne zaman başlanacağı belli oldu.

Black Panther 2018 yılının başlarında çıkan ilk filmiyle gişede rekorlar kırdı. Bununla da kalmayıp tarihte ilk defa bir çizgi roman uyarlaması süper kahraman yapımına En İyi Film Oscar’ı adaylığı kazandırdı. Tüm bunlarla birlikte olumlu yorumlar alan Black Panther’in devam filmi de kaçınılmazdı.

Beklenen haber geçen yıl yapılan San Diego Comic-Con ile geldi ve devam filminin çıkacağı duyuruldu. Her ne kadar 4. Faz için açıklanan dizi ve film yapımları arasında yer almasa da panelin sonunda Marvel başkanı Kevin Feige tarafından geleceği doğrulandı. Birkaç ay sonra gerçekleşen D23 Expo etkinlikleri sırasında da filmin hem vizyon tarihi hem de logosu paylaşıldı.

- Reklam -

black panther 2 çıkış tarihi

Ryan Coogler’ın bir kez daha senaryosunu yazacağı ve aynı zamanda yönetmenliğini üstleneceği devam filmi için belirlenen çıkış tarihi 6 Mayıs 2022 idi. Koronavirüs nedeniyle birçok Marvel yapımı erteleme almış olsa da Black Panther 2 için vizyon tarihi yerini hâlâ korumakta. Sonunda merakla beklenen filmin prodüksyonunun başlayacağı tarih de ortaya çıktı.

Black Panther 2 Çekimleri Mart 2021’de Başlıyor

Production List sitesinin reddit üzerinden paylaşılan bir görüntüsüyle birlikte devam macerasının ne zaman ve nerede üretime başlayacağı açıklanmış oldu. Bu gönderiye göre Black Panther 2, 2 Mart 2021’de ve Avustralya’da çekimlere başlayacak.

black panther 2 çekim tarihi

- Reklam -

Devam eden Koronavirüs pandemisi göz önüne alındığında halihazırda Hollywood özelinde birçok yapım hâlâ sağlık krizinin atlatılmasını bekliyor. Ancak Black Panther 2 özelinde konuşacak olursak şimdilik her şey normal ilerliyor gibi gözüküyor. Sonuçta çekim tarihleri başlamadan önce birçok sinema salonu kademeli olarak tekrar açılacak. Benzer şekilde prodüksiyonu ertelenen birçok film de çekimlere devam edecek. Bu şekilde bakıldığında devam filminin planlanan çıkış tarihine yetişmesi adına bolca zamanı bulunuyor.

Black Panther 2 vizyon tarihi hâlâ çok uzakta. Bu nedenle yeni yapımda kimler rol alacak, nasıl bir konuya sahip olacak henüz bilinmiyor. Geçen yılın ekim aylarında Ryan Coogler senaryoyu yazma sürecinin başlarında olduğunu açıklamıştı. O zamandan bugüne belli bir ilerleme kaydedilmiş olabilir. Söylentiler filmle ilgili yeni duyuruları San Diego Comic-Con’un bu yaz yapmayı planladığı At-Home isimli online etkinlikte sergileneceğini gösteriyor. Ancak bunun için bir süre daha beklememiz gerekiyor.

Black Panther’in ilk filmini nasıl bulmuştunuz? Devamı için sabırsızlanıyor musunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.


* Açlık Oyunları Benzeri Film Arayanların İzleyebileceği 15 Yapım

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dwayne Johnson ve Emily Blunt Ball and Chain 1

Ball and Chain: Dwayne Johnson ve Emily Blunt’tan Süper Kahraman Filmi

Çizgi Roman Günlükleri Spider-Man

Spider-Man ve Organik Ağ Fırlatıcıları: Nereden Çıktılar, Nereye Gittiler?