in

Black Panther 2’nin Vizyon Tarihi Açıklandı

D23 Expo etkinlikleri kapsamında sürprizler devam ediyor. Marvel Sinematik Evreni’nin en sevilen solo yapımlarından Black Panther’in devam filminin çıkış tarihi ve logosu belli oldu!

Black Panther 2'nin Yayın Tarihi Açıklandı
- Reklam -

Disney’in resmi hayran kulübü D23 adına düzenlenen D23 Expo etkinlikleri oldukça önemli haberlerle günlerimizi neşelendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz San Diego Comic-Con’da sadece isim olarak geçen Black Panther 2’nin vizyon tarihi bu etkinlikte sürpriz bir şekilde duyuruldu.

Avengers: Infinity War ve Avengers: Endgame sinemalarda gişe rekorları kırmadan önce, solo süper kahraman filmi anlamında adını en çok öne çıkaran yapım Black Panther olmuştu. Marvel Stüdyoları’nın son yıllardaki en büyük başarısı olarak nitelendirilen film, dünya genelinde toplamda 1.3 milyar dolarlık bir başarı elde etmişti. Ki bu da solo süper kahraman filmleri içerisindeki en büyük rakam demekti.

Ryan Coogler’ın yönettiği ve başrolünde Chadwick Boseman’ın Kara Panter’i canlandırdığı film aynı zamanda En İyi Film dalında Oscar’a aday gösterilen ilk yapım oldu. Bununla birlikte En İyi Film Müziği, En İyi Prodüksiyon Tasarımı ve En İyi Kostüm Tasarımı ödüllerini de kazanarak Marvel’ın ilk Oscar’lı filmi olma şansını yakaladı.

- Reklam -

black panther 2

Comic-Con’da geliştirilme aşamasında olduğu söylenen filmin yayın tarihi nihayet D23 Expo etkinliğinde Marvel’ın patronu Kevin Feige tarafından duyuruldu.

Black Panther 2, yukarıdaki Tweet’ten de görüleceği gibi, 6 Mayıs 2022 tarihinde bizlerle olacak. Aynı zamanda yeni filmin logosu da bu duyuruyla birlikte belli oldu. İlk filmi de yöneten Ryan Coogler, ikinci filmin senaryosunu ve yönetmenliğini üstlenmeye devam ediyor.

Bu bilgiyle birlikte Black Panther 2’nin Faz 5’in ilk filmi olduğunu söyleyebiliriz. Hatırlarsanız Kevin Feige, Faz 4’ün sadece iki yıl süreceğini ve 2021’de sona ereceğini, ancak bu durumun da değişebileceğini açıklamıştı.

İlk filminden 4 yıl sonra gelecek olan yeni Kara Panter hakkında neler bekliyorsunuz? 2021 gibi çekimlerine başlanacağı düşünülen film için bu süre uzun mu?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Black Panther: Ayaklar Altında Bir Ulus Yayınlandı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    En sevilen biraz abartı olmamış mı ? Ben hiç sevemedim bu filmi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Once Upon A Time in… Hollywood inceleme

Bir Zamanlar… Tarantino’nun Fantazi Dünyasında

Darth Vader maske Star Wars

Star Wars IX’da Darth Vader Maskesi Geri Dönüyor!