in ,

Black Panther’ın Devam Filmi “Wakanda Forever”dan Yeni Fragman

Black Panther 2 filminden yeni bir fragman paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni devam filmi “Wakanda Forever” adıyla sinemalara geliyor.

Black Panther 2 Filminden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Black Panther 2 filmi için yeni bir fragman yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin Wakanda Forever alt başlığıyla gelecek olan dördüncü aşama yapımı, Chadwick Boseman’ın ölümü sonrasında şekillenen bir Kara Panter macerası sunacak.

İlk Kara Panter filmi, 2018’de gösterime girmesiyle dünya çapında bir fenomen haline geldi ve Marvel Sinematik Evreni’ne geliştirmesi için büyük bir yeni karakter verdi. Black Panther 2 için planlar, ilk filmin açılışından kısa bir süre sonra ilerlemeye başladı. İlk filmi yöneten Ryan Coogler, devam macerası için de yönetmen koltuğuna geri döndü. Ayrıca ilk filmde Shuri rolüyle Letitia Wright, M’Baku rolüyle Winston Duke, Okoye rolüyle Danai Gurira, Nakia rolüyle Lupita Nyong’o, Ramonda rolüyle Angela Bassett yer alan oyuncular, diğer birçok oyuncuyla birlikte yeni film için tekrar kamera karşısına geçtiler. Devam filmi, özellikle çizgi romanlarda da yer alan Namor (Tenoch Huerta) karakterini tanıtacağı için heyecanla bekleniyor.

Black Panther 2 Filminden Yeni Fragman

- Reklam -

Dördüncü aşamanın son filmi olacak olan Black Panther: Wakanda Forever için Marvel Studios da pazarlama kampanyasını devasa bir şekilde başlattı. San Diego Comic-Con paneli sırasında yayınlanan ilk fragman, Wakanda’nın bir mutant olduğu doğrulanan Namor ile çatışmaya girmeden önceki devam filminin duygusal hikâyesine ağırlık vermişti. Filmle ilgili en büyük sorulardan biri, bir sonraki Kara Panter’in kim olacağı ve T’Challa’dan sonra kostümü kimin giyeceğiydi. İlk fragman yeni siyah ve altın rengi kostümü az da olsa gösterdi. Ancak ne kostüme tam bir bakış sağladı ne de vibranyum kostümünün altında kimin olduğunu gösterdi.

Şimdi yeni yayınlanan Black Panther 2 fragmanı ile ortaya daha fazla ayrıntı çıktı. Görüntüler öncelikle MCU’nun Atlantis versiyonu olan Wakanda ve Talocan arasında başlayan savaşa odaklanıyor. Namor’un uçmak için ayak bileği kanatlarını kullandığına dair kısa bakışlar da dahil olmak üzere, hareket halindeyken birkaç çekim gösteriliyor. Kara Panter 2 fragmanı, MCU’nun yeni Kara Panter’inin bir başka görüntüsüyle sona eriyor.

Black Panther 2 Filminden Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanın yanı sıra film için yeni bir poster de yayınlandı. Aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

Black Panther: Wakanda Forever Poster

Yeni yayınlanan fragman ile birlikte yurt dışında biletlerin satışa çıktığı bilgisi de paylaşıldı. Devam filmi, 11 Kasım 2022’de ülkemiz de dahil olmak üzere dünyanın büyük bir bölümünde vizyona girecek.

Black Panther 2 filmi Wakanda Forever için yayınlanan yeni fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve filmle ilgili teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Biz Almanlar - Alexander Starritt | Haftanın Kitabı #240

Biz Almanlar – Alexander Starritt | Haftanın Kitabı #240

hbo max türkiye 2024

RTÜK’ten Lisans Alan HBO Max’ten Açıklama: “Hizmet 2024’te Yayına Başlayacak”