in

Black Panther 2’dan İlk Görseller Paylaşıldı: Wakanda’ya Dönüş Zamanı

Black Panther 2 setinden yeni görseller paylaşıldı. Dominique Thorne’lı Ironheart, Martin Freeman’lı Everett Ross, Shuri ve Okoye karakterlerine ilk bakış.

Black Panther 2 set görselleri
- Reklam -
- Reklam -

Black Panther 2: Wakanda Forever filmi setinden yeni görseller sosyal medyaya yansıdı. Uzun süredir beklenen yapım nihayet gerçek

Marvel Sinematik Evreni’nin dördüncü aşama yapımları için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Gerek Disney+’ta yayınlanan dizi içerikleri, gerekse sinemaya gelecek yapımlar için hayranlar oldukça heyecanlı. Koronavirüs nedenile uzun süre boyunca sevilen seriden herhangi bir içerik izleyemeyen seyirciler, neyse ki bu yılın başında başlayan WandaVision dizisi ile maceraya geri döndüler. Beyaz perde de uzun ertelemeler sonrasında gösterime giren ilk yapım ise Black Widow oldu. Şimdi ise hayranlar Shang-Chi ve Eternals’ı bekliyorlar.

Ancak hayranların asıl beklediği film ise, Chadwick Boseman’sız çekilecek olan Black Panther 2. Wakanda Forever adıyla yayınlanacak film, hem baş karakteri olmadan yürüyecek hem de yeni karakterleri de Marvel Sinematik Evreni’ne sokacak. Bunlardan en önemlisi de Dominique Thorne’ın canlandıracağı Riri Williams, yani bilinen diğer adıyla Ironheart.

- Reklam -

Black Panther 2 set görselleri

Çekimleri geçen haziran ayının sonlarında başlayan macerada Ironheart’ün de yer alacağı Marvel Studios Başkanı Kevin Feige tarafından daha öncesinde doğrulanmıştı. Şimdi ortaya çıkan set görüntüleri ile karaktere ait ilk bakış da gerçekleşmiş oldu. İlk olarak kendi dizisi ile geleceği belirtilen karakter, böylece öncelikle Black Panther 2 ile hayranlarının karşısına çıkmış olacak. Şu an için resmi olarak hikâyeye nasıl dahil edileceğine dair ayrıntılar bilinmemekte.

Black Panther: Wakanda Forever Ironheart

Black Panther 2: Wakanda Forever, Temmuz 2022’de Çıkacak

Riri Williams ile birlikte, Martin Freeman’ın canlandırdığı Everett Ross karakterine dair yeni bir bakış, ayrıca Shuri ve Okoye’ye dair fotoğraflar da yeni görseller ile oraya çıktı.

Martin Freeman Kara Panter 2

- Reklam -

Shuri ve Okoye

Black Panther 2

Senaryosu ile ilgili detaylar her ne kadar henüz açıklanmamış olsa da, ekibin Chadwick Boseman’ı onurlandırmak için yeniden düzenleme yaptığı biliniyor. Bu nedenle devam filminin, liderin kaybının ve onsuz ilerleme planlarının yasını tutan ülkeyi ele alması da mümkün gözüküyor.

Hayranlar tarafından heyecanla beklenen Black Panther: Wakanda Forever, 8 Temmuz 2022 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Yeni bir Kara Panter film için heyecanlı mısınız? Sizce Boseman’sız ilk filmin yakaladığı başarıya erişebilecek mi? Teorilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Meşa Selimoviç Kitapları

Balkan Edebiyatının Usta Kalemi Meşa Selimoviç’in Eserleri Ketebe ile Bir Araya Geliyor

Rick and Morty 6. ve 7. Sezon

Rick and Morty’de 6. ve 7. Sezon Senaryoları Yazım Aşamasında