in

Black Panther 2 Orijinal Oyuncu Kadrosunu Geri Getirecek

Black Panther 2 çekimleri önümüzdeki yaz başlayacak. İlk filmin oyuncu kadrosu devam bölümü için imzaları attı.

Black Panther 2 Oyuncu Kadrosu
- Reklam -
- Reklam -

Black Panther 2 orijinal filmin yan kadrosunu tamamen koruyacak. Marvel, Black Panther’ın devam filminin çekimlerine Temmuz 2020’de başlamayı planlıyor. Koronavirüs pandemisi ve serinin yıldızı Chadwick Boseman’ın geçen aylardaki zamansız ölümü filmin Mart 2021’de başlaması planlanan çekimlerini erteletmişti. Yönetmen Ryan Coogler ve ekibin geri kalanı sonraki haftalarda Boseman’ın yokluğunda bir devam filminin nasıl çekileceğini bilemediklerini belirtmişlerdi.

Boseman’ın Kral T’Challa’sı filmin en önemli ayağı olsa da yan karakterler de sevilmiş ve orijinal görülmüştü. T’Challa’nın zekâsıyla ön plana çıkan kardeşi Shuri (Letitia Wright) ve annesi Kraliçe Ramonda (Angela Bassett) filmde T’Challa’ya en yakın olan karakterlerdi. Ayrıca Wakanda’nın en iyi askeri Nakia (Lupita Nyong’o) ve Jabari kabilesinin lideri M’Baku (Winston Duke) yapıma renk katmıştı.

Black Panther 2 Oyuncu Kadrosu

- Reklam -

THR’ın haberine göre Wright, Bassett, Nyong’o ve Duke yeni filmde rollerini tekrarlayacaklar. Boseman’ın vefatının ardından Letitia Wright’ın yeni filmde daha ön planda olması dedikoduları çıkmıştı ve Wright da Shuri’nin Wakanda’nın yöneticisi olarak abisinin yerini alması durumunda rolü seve seve kabul edeceğini belirtmişti.

Black Panther 2 Filminde Kral T’Challa Karakteri Yeni Bir Oyuncuya Gitmeyecek

Yeni filmin konusuyla ilgiliyse neredeyse hiç bilgimiz yok. Netflix’in Narcos: Mexica dizisinin yıldızı Tenoch Huerta’nın filmin kötü adamını oynayacağı dedikoduları geldiyse de henüz bir kesinlik kazanmadı. Marvel’ın yeni filmle ilgili yaptığı tek duyuru Chadwick Boseman’ın CGI olarak filmde yer almayacağı bilgisi oldu.

Chadwick Boseman, MCU’ya 2014’te katılmış ve seyircilerin karşısına ilk kez 2016 yapımı Civil War filminde çıkmıştı. Infinity War’da T’Challa ve Wakanda film için önemli noktalar olmuştu. İlk Black Panther filmi aldığı En İyi Film dalında Oscar Adaylığı’yla bu titre layık görülen ilk ve tek Marvel filmiydi. Yapım, 91. Oscar Ödülleri’nden eli boş dönmemiş toplamda 3 ödül kucaklamıştı.

- Reklam -

Black Panther 2 Oyuncu Kadrosu

Boseman, 2016’da tanısı konulan üçüncü evre kolon kanserini ailesi dışında kimseye açıklamamıştı. Kariyerinin zirvesini kanserle savaş verirken yaşadı. Aktörün aramızdan ayrılışı sonrasındaki açıklamalarda Marvel Başkanı Kevin Feige gelecek Black Panther filmlerinin oyuncunun bıraktığı mirası onurlandıracağını belirtmiş, karaktere yeni bir oyuncu getirilmeyeceğini açıklamıştı. Filmin nasıl şekilleneceğini hep birlikte öğreneceğiz. Black Panther 2nun ertelemeler sonrasında 6 Mayıs 2022’ye çekildiğini de belirtelim.

Black Panther 2 yapımından beklentileriniz neler? Wakanda’nın T’Challa’sız geleceği için teorileriniz var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da fikirlerinizi duymayı bekliyoruz.

Kaynak: Screen Rant

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Transformers Filmi

Yeni Transformers Filmi Yönetmenini Buldu

Yaşlanmayı Tersine Çeviren Araştırma

Bilim İnsanları Yaşlanmayı Tersine Çevirmeyi Başardı