in

Black Panther 2 Filminde Wolverine Gözükebilir!

Black Panther 2, Marvel Sinematik Evreni’ne Wolverine karakterini getirebilir! Söz konusu iddia hayranlar arasında büyük heyecan uyandırdı.

Wolverine Black Panther 2
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen yapımlarından Black Panther 2 filminde ünlü X-Men karakteri Wolverine yer alabilir.

Disney’in Fox’u geçen yıl bu zamanlarda satın almasıyla süper kahraman sineması adına resmen yeni bir devreye geçilmişti. Artık sinema dünyasında da X-Men, Fantastik Dörtlü ve Avengers karakterleri bir arada gözükebilecekti. Şu an için her ne kadar bu konuda kesin bir bilgi açıklanmamış olsa da yakın zamanda ekiplere ait solo filmlerin ve bir arada görünecekleri yapımların geleceği aşikar. Fakat beyaz perdeye gelmesine daha iki yıllık bir süre olan Black Panther 2 için gelen son iddialar, hayranları oldukça heyecanlandıracak cinsten.

Sevilen X-Men karakteri Wolverine’i ilk olarak Black Panther 2’da karşımıza çıkabilir. Söz konusu iddialar We Got This Covered’ın kaynaklarına göre Adamantium iskeletinin Wakanda’yla olan bağlantısına dayandırılıyor. Hayranların bildiği üzere asıl Marvel evreninde Adamantium yapay olarak hazırlanmış bir alaşım. Pratikte herhangi bir zarar görmeyen bu madde Wolverine’in kemiklerini ve pençelerini kapladığı için onu neredeyse ölümsüz bir mutant haline getiriyor. Peki bu güçlü alaşımın asıl kaynağı nedir? Tahmin ettiğiniz gibi sadece Wakanda’da bulunanbir element: Vibranium.

- Reklam -

black panther 2 wakanda

Wolverine Bazı Cevaplar İçin Wakanda’ya Gidebilir

Sitenin ortaya attığı iddialar tam da burada devreye giriyor. Wolverine, Weapon X projesinde vücudunu kaplayan bu elementle ilgili bazı ayrıntıları keşfetmeye çalıştığında asıl kaynağının Vibranium olduğunu öğrenecek ve hakkında daha fazla şey öğrenmek için Wakanda’ya gidecek. Buraya vardığında da vücudunda ve zihnindeki uğursuz deneylerden kurtulmak için Wakanda’ya giden Bucky Barnes (Kış Askeri) gibi benzer bir tedavi talep etme olanağına erişecek.

Konuyla ilgili olarak hâlâ tartışmaların yapıldığı, ancak kabul edilse bile bunun jenerik sonrası bir sahne olarak gözükeceği ve böylece X-Men evrenini de MCU’ya katılabileceği söyleniyor. Pek tabii şu an için tüm bunlar birer söylentiden ibaret. Sonuçta bu doğru olsa dahi karakteri kimin oynayacağı veya Marvel Stüdyoları’nın bunu hemen açıklayıp açıklamayacağı bilinmiyor.

- Reklam -

Wolverine Black Panther 2

Black Panther 2 için vizyon tarihi şimdilik 6 Mayıs 2022 olarak gösteriliyor.

Bu iddiaları sizler nasıl değerlendiriyorsunuz? Sizce bu tarz bir teoriden yola çıkarak Wolverine’i gerçekten de Black Panther’in yeni filminde görmek mümkün mü? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* WandaVision Dizisine Quicksilver’lı X-Men Takviyesi

Kaynak: We Got This Covered

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Expelliarmus Expelliarmus dedi ki:

    Bu kelimeyi sevmem ama ‘‘saçma’’ Çizgi romanlarda Wolverine, Avengers ekibine bile katılmıştı ama bu saatten sonra Wolverine mi kaldı? Zaten Hugh Jackman da yok artık…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Arzu Uçar - Kitap Önerileri

Arzu Uçar Öneriyor: Kayıp Rıhtım Okurları İçin 5 Kitap

Starlink Nedir?

Starlink Nedir: Elon Musk’ın Uydu İnternet Ağı Hakkında Tüm Merak Edilenler