in

Black Panther: Wakanda Forever’ın Çekimleri Başladı: Chadwick Boseman’sız Yeni Macera Yolda

Black Panther: Wakanda Forever filminin çekimleri başladı. Kara Panter’in devam filmi Chadwick Boseman’ın anısını onurlandırarak gelecek.

Black Panther 2: Wakanda Forever
- Reklam -
- Reklam -

Black Panther: Wakanda Forever çekimleri resmi olarak başladı. Prodüksiyonun başladığı haberi Marvel Studios başkanı Kevin Feige’den geldi. MCU, Oscar ödüllü 2018 filminin devamı olan Kara Panter için yönetmen Ryan Coogler ile yoluna devam ediyor.

Marvel Sinematik Evreni filminin ana karakteri olmadan nasıl devam edeceği bir süredir belirsizdi. 2020 yılının ortalarında, birkaç yıldır mücadele ettiği kansere yenik düşen Chadwick Boseman’ın yerine yeni bir Kara Panter gelmeyeceği ve T’Challa’yı karakterinin sadece ona ait olacağı açıklandı.

Yeni filmin konusuyla ilgili ayrıntılar şu an için hâlâ yetersiz. Ancak ekibin birkaç çalışanı, Coogler’ın yazdığı senaryodan ne bekleyebilecekleri konusunda bazı açıklamalarda bulundu. Martin Freeman özellikle senaryoda tuhaf bulduğu kısımlar olduğunu belirtmiş, Lupita Nyong’o ise hikâyenin Boseman’ı onurlandırmak için yeniden şekillendirildiğini açıklamıştı. Her şeye rağmen şu an için Wakanda Forever’ın bir senaryosu mevcut ve merakla beklenen devam filmi şu anda Atlanta’da çekimlere başladı.

- Reklam -

Black Widow’un galası nedeniyle Variety’ye konuşan Kevin Feige, Wakanda Forever filminin çekimlerinin başladığını doğruladı. Ayrıca projedeki çalışmalarıyla Boseman’ı gururlandıracaklarının sözünü de verdi.

“Chad’in olmaması bizler için kesinlikle çok duygusal anlar yaratıyor. Fakat herkes Wakanda dünyasını hayranlara geri getirmek için çok heyecanlı. Bunu Chad’i gururlandıracak şekilde yapacağız.”

Black Panther: Wakanda Forever Temmuz 2022’de Çıkacak

Black Panther: Wakanda Forever çekimleri

Marvel Stüdyoları şu an için projenin ayrıntılarını gizli tutmaya devam ediyor. Fakat Black Panther’in devam macerasının alt başlığı, yeni macera ile ilgili bazı ayrıntıları da veriyor. Coogler’ın yönettiği film tek bir kişiye odaklanmak yerine, odağını gelişmiş Afrika ulusuna kaydıracak. Bu da ilk Black Panther filminde yer alan her bir karakterin hikâyede çok önemli bir rol oynayabileceği anlamına geliyor.

- Reklam -

Senaryonun Chadwick Boseman’ı onurlandırmak için yeniden düzenlendiği biliniyor. Bu nedenle devam filminin, liderin kaybının ve onsuz ilerleme planlarının yasını tutan ülkeyi ele alması da mümkün gözüküyor. Şu an için kötü adam hâlâ bilinmiyor fakat Namor ve Atlantis’in ilk çıkışının görülebileceğine dair teoriler var.

Black Panther: Wakanda Forever, 8 Temmuz 2022 tarihinde sinemalarda olacak.

Peki ya siz Chadwick Boseman’sız bir Kara Panter filminin nasıl olacağını düşünüyorsunuz? Teorilerinizi ve yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Cahide Sonku hayatı dizi Netflix Türkiye

Türkiye’nin İlk Kadın Yönetmeni Cahide Sonku’nun Hayatı Netflix Dizisi Oluyor

Demon Slayer Oyun Kimetsu no Yaiba - The Hinokami Chronicles

Demon Slayer Oyun Dünyasına Girmeye Hazırlanıyor: İlk Fragman Paylaşıldı