in ,

Black Panther’ın Chadwick Boseman’sız Devam Filmi “Wakanda Forever”dan İlk Fragman

Black Panther: Wakanda Forever fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen yapımı, ilk görüntülerini Comic-Con’da paylaştı.

Black Panther: Wakanda Forever Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Black Panther: Wakanda Forever fragmanı paylaşıldı. Marvel Sinematik Evreni’nin eyecanla beklenen macerası, Chadwick Boseman’ın oynadığı T’Challa karakteri olmadan yoluna devam ediyor.

2018 yapımı Black Panther’in merakla beklenen devam filmi sonunda geliyor. Yeni macera, sevilen aktör Chadwick Boseman’ın trajik ölümünden sonra, Marvel Studios hem T’Challa’nın hem de ona hayat veren aktörün mirasını onurlandıracağı için ekstra önem kazandı. Ryan Coogler devam filmini yönetmek için geri dönüyor ve orijinal kadronun çoğu bir kez daha kameranın önünde olacak. Angela Bassett, Lupita Nyong’o, Danai Gurira, Letitia Wright ve Martin Freeman gibi isimler rollerini yeniden canlandıracaklar.

Fragman öncesi, bünyesinde yer alan oyuncular haricinde filmin konusu hakkında çok az şey biliniyordu. Coogler ve oyuncular, filmin Boseman’ın mirasını nasıl onurlandıracağına dair yorum yaparken, uzun zamandır T’Challa’nın ailesinden birinin Kara Panter’e dönüşüp onun halefi olarak hizmet edeceği tahmin ediliyordu. Bunun Atlantis ile olan çatışmaya nasıl bağlanacağı belirsizliğini koruyor. Ek olarak, yeni oyuncular açıklandı ve Michaela Coel ve Tenoch Huerta’nın oyuncu kadrosuna katıldığı bildirildi.

- Reklam -

San Diego Comic-Con paneli sırasında ilk Wakanda Forever fragmanı yayınlandı. Görüntüler ilk olarak T’Challa’nın geri kalan ailesini ve onun kaybıyla başa çıkmaya çalışmasını gösteriyor. Başka yerlerde, çatışma büyüyor ve Kara Panter 2 fragmanı, izleyicilere MCU’nun Atlantisliler versiyonuna ilk bakış açısını veriyor. Tenoch Huerta’nın Namor olarak da yer aldığı fragmana hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

Black Panther: Wakanda Forever Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Black Panther: Wakanda Forever fragmanının görünümünden, filmin konusu iki yönlü olacak gibi görünüyor. Bir dal Wakanda kraliyet ailesini takip eder ve T’Challa’nın kaybıyla başa çıkarken, diğeri Afrika ulusu ile Atlantis arasındaki çatışmayı takip ediyor. T’Challa’nın Kara Panter halefinin kim olacağı hâlâ belirsizliğini koruyor.

Black Panther: Wakanda Forever, 11 Kasım 2022 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Black Panther: Wakanda Forever’ın yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı ve filmle ilgili ilk izlenimlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Abyss Abyss dedi ki:

    Phase 4’ün en beğendiğim fragmanı oldu, hayırlısı bakalım…

  2. Avatar for matma matma dedi ki:

    Hikayeyi başrolün ölümüne göre şekillendirmeleri hoşuma gitti, beklentilerim yükseldi. Açıkcası Killmonger’ın bir şekilde döndürülmesini isteyenlerdenim, motivasyonu çok yanlış değildi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

doctor who disney plus

Doctor Who’nun Dünya Çapındaki Yayın Hakları Disney Plus’a Geçebilir

see 3. sezon fragmanı final

Jason Momoa’lı “See”nin 3. ve Final Sezonundan Yeni Fragman