in ,

Black Widow Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Scarlett Johansson’ın başrolünde oynayacağı ve Mayıs 2020’de sinemalarda olacak Black Widow filminden ilk fragman paylaşıldı.

black widow ilk fragman
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Fazının ilk filmi olacak Black Widow filminden ilk fragman sonunda paylaşıldı.

Scarlett Johansson’ın canlandırdığı Black Widow karakterini ilk defa Iron Man 2 filmiyle Marvel Sinematik Evreni’ne adım atmıştı. S.H.I.E.L.D. ajanı Natasha Romanoff, filmde Tony Stark’ın yeni asistanı olarak görev almıştı. Daha sonra kendisi Avengers ekibinin orijinal altı üyesinden biri olarak görmüştük. Bu yılın doruk noktası diyebileceğimiz Avengers: Endgame filminde, ruh taşını bulmak için Black Widow’un kendisini feda edişini izledik.

Bununla birlikte kendisine doğru düzgün bir cenaze töreni bile yapılmadığı için çoğu hayran kızmıştı. Fakat sonrasında San Diego Comi-Con’da Johansson’un bir solo film için bir kez daha kamera karşısına geçeceği bilgisini aldık. Bu gelişmeden sonra Disney’in kendi etkinliği olan D23 Expo’da da hayranlara özel kısa bir fragman yayınlandı. Tabii basınla hiç paylaşılmadı. İşte o etkinlikte bulunan görüntüleri de içeren yeni fragmanı nihayet herkesin izleyebileceği bir şekilde paylaşıldı.

- Reklam -

Black Widow fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Marvel Stüdyoları tarafından hazırlanan filmin yönetmenliğini Cate Shortland yapıyor. Filmin senarist koltuğunda da Jac Schaeffer var. Johansson ile birlikte filmde David Harbour (Alexei Shostakov/Red Guardian), Florence Pugh (Yelena Belova) ve Rachel Weisz (Melina) gibi isimler yer alıyor.

Black Widow, 1 Mayıs 2020 tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

- Reklam -

Yeni yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Filmle ilgili herhangi bir beklenti oluştu mu?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    MCU’ da iyi yansıtılamadığı için mi yoksa S.J. yüzünden mi biliyorum ama karakter zaten hoşuma gitmiyordu dolayısıyla fragman da bende istenen etkiyi yaratmadı. Ama belki film güzel çıkar bekleyip göreceğiz. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Go Lee

Go Ustası, Yapay Zekânın Yenilemeyeceğini Anlayınca Emekli Oldu

Game of Thrones

Game of Thrones Final Sezonundan Kesilen Ölüm Sahnesi