in

Black Widow’da, Red Guardian Çekimleri Tamamlandı

MCU’nun bir sonraki filmi olan Black Widow’da David Harbourun canlandırdığı Red Guardian karakteriyle alakalı çekimler tamamlandı.

David Harbour Black Widow
- Reklam -
- Reklam -

Bu yıl Marvel hayranları için dolu dolu geçen, birçok filmin yayınlandığı bir yıl oldu. Birçok yeni devam filmine dair onaylamalar yapıldı, yepyeni MCU dizileri-filmleri tanıtıldı. Hayranlar olarak yılın geri kalanında Faz 4’e kadar birazcık dinlenmenin vakti geldi. Çünkü 1 Mayıs 2020’de Black Widow filminin vizyona girmesiyle çok yoğun geçecek bir sene bizleri bekliyor olacak. Üstelik filmde Red Guardian’ı canlandıracak olan David Harbour, Black Widow filmindeki kendi kısmının çekimlerinin bittiğini resmi olarak duyurdu.

Filmin bütün çalışanları yaz boyu Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeydiler: Norveç, Macaristan, İngiltere… Stranger Things dizisinin oyuncularından biri olan David Harbour, Black Widow filminde Red Guardian rolü için seçilmişti. Sevilen oyuncu, Instagram’dan bir fotoğraf paylaşarak çekimler boyunca kaldığı otel odasındaki plastik mankenle birlikte, filme ’hoşça kal’ mesajı yolladı.

David Harbour’dan Eğlenceli Veda Mesajı

Kendisinin role vedası şu şekildeydi: Elveda sana uzun, çarpık çurpuk, şaşırtıcı derecede yumuşak, Walt Whitman sakalım. Eldeva bej renkli otel odam. İyi geceler odanın bir kenarında neden durduğunu asla bilemediğim tatlı, garip manken. Elveda Alexi (Red Guardian’ın asıl ismi), Rusya’nın iri yarı, cesur umudu, ruhuna işkence edilmiş karmaşık adam, kırmızının gardiyanı.

- Reklam -

Görünüşe bakılırsa Harbour’un şiirlerle arası gayet iyi. Hayranları şaka yollu da olsa ondan şiir kitapları istemeye başladılar bile. Oynadığı karakter için sakallarını uzatan David, tıraş olduğundaki yüzüyle de kısa süreli dalga konusu olmadı değil. Harbour, aslında Hellboy karakteriyle özdeşleşmişti. Hatta geçen aylarda bu karakter için bir film de vizyona girdi, ancak çöküntüye uğradı. Neyse ki başarılı oyuncu Stranger Things’in yeni sezonuyla kariyerini toparlamayı başardı. David söylediğimiz gibi, her ne kadar başarılı bir oyuncu olsa da çok fazla filmde oynamayı tercih etmiyor.

- Reklam -

Black Widow filmi 1 Mayıs 2020’de vizyona girerek ve Marvel’ın yeni Faz’ının açılışını yapacak. Çekimlerinin büyük bir kısmı şimdiden tamamlandı bile. Bu film Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War arasında Natasha’nın neler yaşadığını bize anlatacak. Hatta Iron Man’in bile filmin küçük bir kısmında yer alacağı söyleniyor. Diğer oyuncuların ne sergileyeceğini bilemiyoruz ama, biz David Harbour’dan oldukça umutluyuz.


* Yeni Star Wars Filmi Marvel Patronuna Emanet

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu filmden hiç bir beklentim yok. Öyle aman aman bir geçmişi yok zaten Widow’un. Marvel ne kadar gereksiz karakteri varsa onlardan ticari kazanç elde etme peşinde. Gambit nerede ? Magneto nerede ? Önce bunlara adam gibi film çeksin bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rönesans

Rönesans Tablosu Yaşlı Kadının Mutfağından Çıktı

Avengers Steve Rogers Captain America

Captain America, Wilson İletişiminin Gizemi Çözüldü