in ,

Black Widow Son Fragmanı Yayınlandı

Black Widow filminin son fragmanı paylaşıldı. Heyecanla beklenen Marvel yapımının vizyon tarihinde ise henüz bir değişiklik yok.

black widow incelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin 24. filmi olan Black Widow için yeni ve son bir fragman daha yayınlandı.

Uzun süredir heyecanla beklenen MCU’nun son üyesi film eğer bir erteleme almazsa çok yakında vizyona giriyor. Haliyle Disney ve Marvel tarafından film için yapılan tanıtımlar gittikçe sıklaştı. Filmin son fragmanı da yeni bir posterle birlikte bu bağlamda paylaşıldı.

black widow son fragman

- Reklam -

Kara Dul ve ekibinin maceralarını konu alacak yapım Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War zaman çizelgesi arasında yer alıyor. Film, Marvel’ın sonraki yapımlarında da yer alacak yeni kahramanları seyircilere tanıtmayı hedefliyor. Ayrıca şirket başkanı Kevin Feige, Black Widow’un solo bir film olmasına ve son izediğimiz Avengers: Infinity Saga yapımlarından öncesini konu almasına rağmen sonraki maceralara da etkili bir senaryoyla yazıldığını açıklamıştı.

Cate Shortland’ın yönettiği film Jac Schaeffer ve Ned Benson tarafından yazıldı. Scarlett Johansson’ın Natasha Romanoff / Black Widow olarak oynadığı filmde Florence Pugh, David Harbour, O-T Fagbenle, William Hurt, Ray Winstone ve Rachel Weisz gibi isimler bulunuyor. Johansoon bu yılki Oscar’a iki dalda aday olmuş ve bu dallardan birinde filmde partneri olarak rol alan Florence Pugh ile yarışmıştı. Ayrıca Stranger Things’in yeni sezonunda da yer alacağını kısa bir fragmanla öğrendiğimiz David Harbour, bu filmde Red Guardian’ı canlandırıyor.

Yayınlanan son fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Black Widow | Son Fragman

YouTube video

Yayınlanan fragmandan hemen önce filme ait yeni bir poster de yine Marvel Stüydoları’nın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşıldı.

black widow poster

Filmin çıkış tarihi şu an için hâlâ 1 Mayıs 2020 gözüküyor. Ancak Corona Virüsü endişesi sebebiyle tıpkı 25. James Bond filmi No Time to Die’da oldığu gibi ertelenme alabilir. Daha önce de haberini yaptığımız gibi bu ertelenme Marvel Sinematik Evreni’nin ve bağlı olarak Disney+’ın tüm takviminin değişmesine yol açabilir.

Peki son fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce Marvel Stüdyoları, Black Widow ile de önlenemez yükselişini benzer oranlarda sürdürebilecek mi? Filmden beklentileriniz nelerdir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Batman Filminin Yeni “Batmobile”i ile Tanışın

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Expelliarmus Expelliarmus dedi ki:

    Bu filmi bekliyorum umarım mayısta izleriz. Anlamadığım şey infinity war’da Natasha ölmüştü o zaman bu film hangi zamanda geçiyor?
    Hawkeye ile Black Widow’u tekrar beraber görmek isterim. Ama fragmanda yok ne yazıkki :frowning:

    Şu videoda fragmanda geçen 5 karakteri tanıtmış. Taskmaster’ı duymuştum izlemiştim hatta. Ultimate Spiderman çizgi filminde var :laughing: baya sağlam dövüşüyor. Bakalım filmde nasıl olacak?

  2. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Merhaba. Sorunuzun cevabı haberde yer alıyor:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Paulina Flores - Ne Rezalet

Şilili Genç Yazar Paulina Flores “Ne Rezalet” ile Türkçede

The Mandalorian belgesel

The Mandalorian 2. Sezon Clone Wars Yönetmeni ile Geliyor