in

Black Widow Vizyon Tarihi Ertelendi: Disney+ Seçeneği Masada Değil

Black Widow vizyon tarihi bir kez daha ertelendi. Scarlett Johansson’ın başrolünde oynadığı solo Marvel filmi Mayıs 2021’de çıkacak.

Kara Dul Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Black Widow çıkış tarihi yeni bir erteleme daha aldı. Koronavirüs salgınının etkisini kaybetmeden devam etmesi ve şimdiye kadar çıkan filmlerin gişede iyi bir başarı sergileyememesi nedeniyle Scarlett Johansson’ın başrolünde oynadığı solo Marvel filmi, aylar sonrasına ertelendi.

Johansson, Iron Man 2’den bu yana Natasha Romanoff / Black Widow’u canlandırarak karakteri Marvel Sinematik Evreni’ndeki en ikonik karakterlerden biri haline dönüştürdü. Oyuncu, tüm Avengers filminde rol aldı ve hem Captain America: Winter Soldier hem de Captain America: Civil War’da çok önemli bir rol oynadı. Avengers: Endgame’deki üzücü ölümünden sonra, birçok kişi karakterin uzun zamandır beklenen solo film için nasıl geri döneceğini merak etti. Ancak ilk gelen Black Widow fragmanı, filmin Captain America: Civil War’dan hemen sonra geçen bir yapım olacağını ortaya koydu.

Black Widow ile İki Marvel Filminin Vizyon Tarihi Değişti

Black Widow film erteleme corona virüsü

- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazını başlatacak ve Natasha Romanoff’un hikâyesini konu edinecek olan Black Widow, başlangıçta 1 Mayıs 2020’de beyaz perdedeki yerini alacaktı. Ancak mart ayında başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi nedeniyle film ertelendi ve yeni vizyon tarihi 6 Kasım 2020 olarak duyuruldu. Ne yazık ki planlar tutmadı ve virüsün etkisini kaybetmemesi nedeniyle film bir kez daha ertelendi. Solo Black Widow filmi şimdi, duyurulduğu ilk tarihten tam bir yıl sonrasında vizyona girmeye hazırlanıyor.

Disney, yeni yaptığı bir duyuruyla birlikte birkaç filmiyle beraber Black Widow’u da erteledi ve 7 Mayıs 2021’i yeni vizyon tarihi olarak duyurdu. Black Widow’la birlikte 2021 yılı içerisinde çıkacak diğer iki Marvel filminin çıkış tarihleri de değişti. Yeni güncellemeye göre Shang Chi and the Legend of the Ten Rings, 29 Nisan 2021’den 9 Temmuz 2021’e; Eternals da 12 Şubat 2021’den 5 Kasım 2021’e atıldı.

- Reklam -

Disney geçen temmuz ayında filmler adına yeni tarihler açıklamış ancak Black Widow’un vizyon tarihinde herhangi bir değişiklik yapmamıştı.

Filmin ertelenmesi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce bu film de Mulan gibi Disney+ üzerinde yayınlanabilir miydi? Yoksa ertelenmesi mantıklı mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.


* Black Widow Filmi ile Yeni Başrol Karakteri Belli Oluyor

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ulu.taborlin.kvothe ulu.taborlin.kvothe dedi ki:

    Sürekli erteliyorlar ya, sürekli.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yeni warcraft filmi

Warcraft 2 Filmi Gelebilir: Olasılıklar Artıyor!

Exxen - Acun Ilıcalı Dijital Yayın Platformu

Exxen: Acun Ilıcalı’nın Yeni Dijital Yayın Platformu Açılıyor