in ,

Black Widow Filminden Yeni Fragman Yayınlandı

Black Widow filmi için yeni fragman yayında! Scarlett Johansson’lı yapım, yılın merakla beklenen işleri arasında gösteriliyor.

black widow yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

Marvel Sinematik Evreni’nin Kara Dul’u olarak tanıdığımız Natasha Romanova’nın başrolünde olduğu Black Widow filminden yeni bir özel bakış (special look) fragmanı yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni’nin 4. Fazının ilk filmi olacak yapımın başrol oyuncusu da önceki filmlerde de aynı karakteri canlandıran Scarlett Johansson.

Captain America: Civil War ve Avengers: Infinity War zaman çizelgesi arasında yer alan Black Widow, çok geç geldiği için şimdiden eleştiri konusu oldu. Avengers: Endgame filmi Natasha’nın kaderini belirlediğinden; geçmişte yaşanan olayları konu alan bu film için beklenenden daha düşük bir izleyici kitlesine ulaşılacağı tahmin ediliyor.

Black Widow - Avengers: Endgame fragman

- Reklam -

Özel bakış adı altında yayınlanan yeni fragman aslında geçtiğimiz aralık başında çıkan ilk fragmanla benzer görüntüler içeriyor. Özellikle Natasha’nın Taskmaster ile bire bir mücadelesinin üzerinde bu kadar durulması önemli bir ayrıntı olarak konuşuluyor.

Yeni yayınlanan özel bakış fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Black Widow | Yeni Fragman

YouTube video

Black Widow, Avengers: Endgame’in öncesini konu edinmesine rağmen Marvel Başkanı Kevin Feige, önümüzdeki MCU işlerinde bu filmin etkisinin büyük olacağını söylüyor.Yapım ayrıca gelecek filmlerde tekrar oyuna girebilecek yepyeni karakterleri tanıtacak. Buna, Natasha’nın Kırmızı Oda mezunu kız kardeşlerinden Yelena Belova da dahil. Aynı zamanda bu yıl Oscar törenlerinde ilginç bir tesadüf yaşandı. Yelena karakterini canlandıran Florence Pugh ile Scarlett Johansson, bu yılki En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Oscar’a aday olan isimler arasında yer alıyorlar. Filmdeki tatlı rekabet, gerçek dünyada da devam ediyor gibi gözüküyor. Ne dersiniz?

Black Widow Ne Zaman Çıkacak?

Marvel Stüdyoları tarafından hazırlanan filmin yönetmenliğini daha çok televizyon yapımlarıyla tanıdığımız Cate Shortland yapıyor. Senarist koltuğunda ise yeni gelecek Disney+ dizisi WandaVision’ı da yazan Jac Schaeffer ve Ned Benson bulunuyor. Johansson ile birlikte filmde David Harbour (Alexei Shostakov/Red Guardian), Florence Pugh (Yelena Belova) ve Rachel Weisz (Melina) ve William Hurt (Thaddeus Ross) gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Black Widow

Black Widow, 1 Mayıs 2020 tarihinde vizyondaki yerini alarak 4. fazın ilk sinematik macerasını başlatmış olacak.

Yeni yayınlanan ve özel bakış adı altında çıkan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Filmle ilgili beklentileriniz veya teorileriniz neler?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* 2020 Yılının En Çok Beklenen Filmleri Seçildi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Penny Dreadful: City of Angels

Penny Dreadful: City of Angels Dizisi İlk Fragman

Sesli Kitap

Sesli Kitap Dinleme Oranlarında Türkiye’de Dev Yükseliş