in

Blade Runner 2049’dan Heyecanlandıran Fragman!

Ryan Gosling CinemaCon’daki bir basın toplantısında Blade Runner 2049 hakkında konuşurken “Koltuklarınıza yapışmaya hazır olun.” demişti. Filmin ağızları açık bırakacak resmi fragmanını izledikten sonra kendisinin ne demek istediğini çok daha iyi anladık.

blade runner 2049
- Reklam -
- Reklam -

Ridley Scott’ın Blade Runner’ından 35 yıl sonra çekilen Blade Runner 2049’da, Ryan Gosling tarafından canlandırılacak Officer K adlı yeni bir avcının hikayesini izleyeceğiz. Uygarlığın yok edilmesine ilişkin bir sırrı keşfeden kahramanımızın arayışı onu yaklaşık 30 yıldır ortalarda görünmeyen Rick Deckard’a (Harrison Ford) ulaştıracak.

Heyecan verici oyuncu kadrosu ve kurgusunun yanında yönetmen koltuğunda Dennis Villeneuve’nin oturuyor olması filmi bu yılın en merakla beklenilen yapımlarından birisi haline getiriyor. Arrival filmi ile en iyi yönetmen dalında Oscar’a aday gösterilmiş olan Dennis Villeneuve ayrıca yeni çekilecek “Dune” filmini de yönetecek.

Blade Runner 2049’un Villeneuve’nin kariyerinde yeni bir zirve olması bekleniyor. Ünlü isimle ortak çalışan görüntü yönetmeni Roger Deakins’in de filmin baştan sona görsel bir şölen olması için büyük çaba sarf ettiği ifade ediliyor.

- Reklam -
- Reklam -

Warner Bros. filmi bu yıl 6 Ekim’de sinemalarda gösterime sunacak. Filmin heyecan veren fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

YouTube video

Mümin Can

Mümin Can 1989 yılında dünyaya geldi. Mitoloji, tarih, edebiyat üzerine okumayı, yazmayı ve sohbet etmeyi sever. Bunun yanında bir kimya mühendisi olarak bilim ve teknoloji dünyasını da takip etmeye çalışır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kader kilici ust

The Witcher: Kader Kılıcı Ön Siparişte!

spawn comic page banner

Spawn’ın İkinci Cildi Çıktı!