in

Bob Odenkirk, Nobody Adlı Gerilim Filmiyle Geliyor

Breaking Bad ve Better Call Saul ile adını geniş kitlelere duyuran Bob Odenkirk, Nobody isimli gerilim ve aksiyon filminde rol alacak.

Bob Odenkirk
- Reklam -
- Reklam -

Dizi dünyasında Breaking Bad ile adını duyurmuş olan Bob Odenkirk, Better Call Saul’daki başarılı performansı ile drama dizilerinde en iyi aktör dalında Emmy’de aday gösterilmiş ve Altın Küre adayı olmuştu.  Sinemada ise en son Long Shot’ta izlediğimiz aktör, Meryl Streep, Emma Watson ve Timothée Chalamet’in de yer aldığı Little Women filmi ile 2019’un Aralık ayında karşımıza çıkacak.

Şimdi de yeni bir projede yer almayı planlayan Odenkirk, Nobody isimli gerilim ve aksiyon türündeki filmde rol alacak.

Odenkirk, filmde Hutch Mansell isimli banliyöde yaşayan bir baba, görmezden gelinen bir eş ve komşu olarak da hiçbir önemi olmayan bir karakteri yani “hiçkimse”yi (Nobody) canlandıracak. Filmin konusu ise kısaca şöyle:

- Reklam -

İki hırsız bir gece Hutch Mansell’in evine girer. Hutch’ın içinde uzun süredir gizli kalmış öfkesi tetiklenmiş olur ve geride bırakmak istediği karanlık sırlar bu süreçte açığa çıkar.

Nobody, 4 Ağustos 2020 Tarihinde Gösterime Girecek

Filmin hikâyesi ise, John Wick serisinin yazarı Derek Kolstad tarafından, Hardcore Henry yönetmeni Ilya Naishuller’ın yardımıyla yazılacak.

- Reklam -

Filmin 14 Ağustos 2020 tarihinde gösterime girmesi planlanıyor. Bunun dışında filmle ilgili başka bir bilgi şimdilik yok.

Odenkirk’in Better Call Saul’daki başarılı performansını sürdürecek mi, yanıtı hep birlikte göreceğiz.

Undone, Long Shot, No Activity gibi yapımlarda karşımıza çıkan aktörün yeni projesi merakla bekleniyor.


* El Camino Sansürüne Netflix Türkiye’den Açıklama

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Taika Waititi Suicide Squad Oyuncu

Taika Waititi, The Suicide Squad Filminde Oynayacak

Sid Haig

Usta Aktör Sid Haig Hayatını Kaybetti