in

Brad Pitt, Kariyerinin Son Dönemlerinde Olduğunu Açıkladı

Brad Pitt, yakın gelecekte oyunculuktan emekli olabilir. Yıldız aktör kariyerinin son dönemini planlamaya başladığını açıkladı.

brad pitt emeklilik kariyer
- Reklam -
- Reklam -

Brad Pitt, oyunculuktan emekli olmaya hazırlanıyor. Dünyaca ünlü aktör kariyerinin son dönemini planlamaya başladı.

58 yaşındaki Brad Pitt, GQ dergisinin kapağına konuk oldu. Ünlü oyuncu dergiye verdiği demeçte, “kendimi kariyerimin son dönemlerinde görüyorum” ifadesini kullandı.

2022 yılında The Lost City ve Bullet Train filmlerinde rol alan Pitt, bu yıl son olarak Babylon ile perdede olacak. Yakın dönemlerde daha çok yapımcı kimliğiyle Hollywood’un parçası olan sanatçı, geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

- Reklam -

Plan B adını taşıyan prodüksiyon şirketinin başında olan Pitt, Ana de Armas’lı Marilyn Monroe filmi Blonde’ın ve Women Talking adlı adaptasyonun da yapımcılığını üstlenmişti. Pitt, bu yapım şirketinin imzasını taşıyan The Departed ve 12 Years a Slave filmleriyle Oscar da kazanmıştı.

Kariyerinin son dönemi için, “Bu bölüm ne olacak? Ve bunu nasıl tasarlamak istiyorum?” sorularını kendisine sorduğunu kaydeden Pitt, emekliliğe yakın olduğun söyledi.

Emekliliğe Hazırlanan Brad Pitt için Quentin Tarantino da Yorum Yaptı

Son dönemlerde sık sık “emeklilik” konusuyla gündeme gelen Quentin Tarantino da Pitt’in kararı hakkında yorumda bulundu. Tarantino, sinema dünyasının “büyük bir yıldızı yitireceğini” düşündüğünü aktardı.

brad pitt emeklilik açıklaması

Tarantino, şunları kaydetti:

- Reklam -

“Bu tamamen farklı bir insan türü. Açıkçası, onun tam olarak ne olduğunu tarif edebileceğinizi sanmıyorum. Çünkü bu, bir yıldızın parıltısını tarif etmeye benziyor. Inglourious Basterds’ı yaparken fark ettim. Brad çekim sırasındayken kameranın vizöründen bakıyormuşum gibi hissetmedim. Sanki filmi izliyormuş gibi hissettim. Çerçevenin dört duvarı arasındaki varlığı bile bu izlenimi yaratmaya yetti.”

İkili Inglourious Basterds (Soysuzlar Çetesi) ve Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood’da) filmlerinde birlikte çalışmıştı.

Pitt, gelecek yıl Top Gun: Maverick yönetmeni Joseph Kosinski’nin sonraki projesi olan Formula 1 yapımında oynayacak. Ünlü aktör ayrıca Jon Watts imzalı henüz adı açıklanmamış bir gerilim yapımında yer alacak.

Oyuncunun vizyona girecek en yakın filmi Bullet Train (Suikast Treni) ise 5 Ağustos 2022 tarihinde izleyicilerle buluşacak.

Pitt’in yakın gelecekte emekli olacağını açıklaması sizlere ne düşündürdü? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ktekil ktekil dedi ki:

    Benim çok merak ettiğim şu: Bu Brad Pitt’in niye hiç saçları dökülmüyor?? Bir tek ben mi merak ediyorum bunu yoksa herkes durumun farkında mı? 60 yaşına gelmiş erkeğin az da olsa saçı dökülmez mi? Genç yaşta saçsız kalan Kevin Spacey’nin kabahati neydi o zaman??

    Brad Pitt, eski bir konuşmasında “Ben, genetik yüzünden nefret ettiğiniz o kişilerden biriyim. Bu bir gerçek” diyordu…

    Şimdi sevgili Brad, nefret etmek demeyelim de, gıpta etmek diyelim ona biz… Hem bu kadar yakışıklı (ve zengin, ünlü) olup, üstelik bunlar yetmiyor gibi bir de hiç saç kaybı yaşamazsan, tabii gıpta ederler!

    Tarantino’nun, haberde söylediği gibi: “Brad Pitt, tamamen farklı bir insan türü. Açıkçası, onun tam olarak ne olduğunu tarif edebileceğinizi sanmıyorum.”

  2. Avatar for ktekil ktekil dedi ki:

    Brad Pitt’in, bu yıl vizyona giren filminden 2 fotoğrafı:

  3. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Ee ektirmiştir arada ruhumuz bile duymaz yani.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hunter Schafer yeni açlık oyunlari filmi

Euphoria’nın Yıldızı Hunter Schafer, Yeni Açlık Oyunları Filmine Katıldı

Yeni Dragon Ball Anime Dizisi Çalışmaları Başladı

Popüler Anime Serisi Dragon Ball’un Yeni Projesi için Çalışmalar Başladı