in

Brad Pitt ve George Clooney’li Jon Watts Filmi Apple TV+ ile Gelecek

Başrollerinde Oscar ödüllü Brad Pitt ve George Clooney’nin yer alacağı yeni Jon Watts gerilim filmi Apple TV+ ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Brad Pitt George Clooney Jon Watts Filmi Apple TV+
- Reklam -
- Reklam -

Brad Pitt ve George Clooney’nin başrollerinde yer alacağı, Jon Watts’ın da yönetmenliğini üstleneceği yeni gerilim filminin ihale savaşını Apple Original Films kazandı. Yapım çıkışını Apple TV+ ile gerçekleştirecek.

Oscar ödüllü ikilinin hem ekranda hem de ekran dışında uzun bir geçmişi var. Brad Pitt ve George Clooney daha önce beş filmde birlikte rol aldılar. Oyuncular en son 2008’de Coen kardeşlerin beğenilen filmi Burn After Reading’de (Aramızda Casus Var) birlikte görüldü. Ancak ikili en çok Ocean’s Eleven serisinde karşılıklı oynadıkları rollerle hatırlanıyorlar. Bu nedenle hem Pitt’in hem de Clooney’nin yeni bir film için Spider-Man yönetmeni Jon Watts’ın önderliğinde bir araya gelecekleri haberi, birçok hayranı heyecanlandırmaya yetti.

The Hollywood Reporter’ın yayınladığı habere göre Apple Original Films, filmin yayın hakları için düzenlenen ihaleyi çeşitli yayıncıları ve stüdyoları geçerek almayı başardı. Şu anlık film hakkında çok az şey bilinmesine rağmen, “yalnız kurt olarak takılan ancak aynı işe atanan iki tamirci” üzerine odaklanan bir gerilim filmi olduğu söyleniyor. Son olarak aralık ayında sinemalara gelecek olan Spider-Man: No Way Home filmini de yöneten Jon Watts, Clooney ve Pitt’in kendi şirketleri Smokehouse Pictures ve Plan B Entertainment altında, şu anda isimsiz olan filmin yapımcılığını, senaristliğini ve yönetmenliğini üstlenecek.

- Reklam -

Brad Pitt ve George Clooney Filmi Adı ve Çıkış Tarihi Henüz Bilinmiyor

Jon Watts, Brad Pitt vdGeorge Clooney
Jon Watts, Brad Pitt vdGeorge Clooney

Foundation (Vakıf) dizisine rağmen abone sayısı beklentilerin altında kalan Apple; Sony, Lionsgate, Netflix, Amazon, Annapurna, Universal, MGM ve Warner Bros. gibi büyük şirketleri ihalede geride bıraktı. Teknoloji şirketi aynı zamanda bir eğlence devine dönüştüğünü de bu sayede bir kez daha kanıtladı. Yayıncının, filmin haklarını elde etmek adına harcadığı rakam bilinmese de, bol sıfırlı olduğu tahmin ediliyor. Elbette bu iki ismi yıllar sonra bir araya getiriyor olmak bile, platform adına önemli bir hamle olacak ve iyi bir kazanç sağlayacak.

Şu an için filmin ne zaman çekimlerine başlanacağı veya ne zaman çıkacağı gibi bilgiler bilinmiyor. Ancak ihale savaşını kazanan Apple’ın çalışmalara çok bekletmeden başlatması bekleniyor.

- Reklam -

Sizler ikilinin yeni bir filmde tekrar bir arada olacak olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: THR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Book of Boba Fett yayın tarihi

The Book of Boba Fett’in Yayın Tarihi Yeni Poster Eşliğinde Açıklandı

denizler kitabevi istiklal kapanıyor

İstiklal Caddesi’nde Bir Kitapçı Daha Kapanıyor: Denizler Kitabevi “Falafelci” Olacak