in

Brad Pitt’in Yapım Şirketi Plan B, Warner Bros. ile Anlaştı

12 Years a Slave ile En İyi Film Oscar’ını alan Brad Pitt’in yapım şirketi Plan B, Warner Bros. ile önemli bir anlaşmaya imza attı.

Brad Pitt - Plan B
- Reklam -
- Reklam -

Oscar ödüllü The Departed, 12 Years a Slave ve Moonlight gibi filmlerin yapım şirketi Plan B Entertainment yeni filmlerinin yayını için Warner Bros. ile anlaştı. Brad Pitt ve arkadaşlarının kurduğu yapım şirketi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Anlaşmaya göre Warner Bros. yeni filmlerin ilk izlemesini ve tabii ki ilk eleştirisini yapacak. Anlaşma ayrıca filmlerin dünya çapında dağıtımı görevini de Warner Bros.’a veriyor. Taraflar arasındaki anlaşmayı Plan B kurucusu Brad Pitt ve yapım şirketinin yöneticileri Dede Gardner ile Jeremy Kleiner, Warner Bros. Pictures başkanı Toby Emmerich ile yaptıkları bir toplantıda duyurdu.

Toplantıda konuşan Emerich ve Warner Bros. yapım ve geliştirmeden sorumlu başkanı Courtenay Valenti Plan B’yle ilgili şu açıklamalarda bulundular:

- Reklam -

“Brad, Jeremy ve Dede harika film yapımcıları. Geçmiş eserlerindeki mükemmellik kendi adına konuşuyor. Yapmaya alışık oldukları ve ünlerini kazandıkları dinamik ve tekil filmlerde onlarla birlikte çalışacak olmakla ilgili çok heyecanlıyız.”

Brad Pitt’in Yapım Şirketi, Bağımsız Sinema ile Warner Bros.’un İmkânlarını Birleştiriyor

Anlaşma koşulları Plan B’nin vizyonu olarak gördüğü üst kalite yönetmenlerin elinden çıkan ve entelektüel sanat filmi olarak kabul edilen yapımların yaratılış sürecinde WB’nin parmağının olmayacağı şekilde hazırlandı. Bu da bağımsız sinema kalitesiyle WB’nin ekonomik gücünün birleşimiyle doğacak olan yapımların alacağı hal konusunda bizleri heyecanlandırdı.

Brad Pitt - Plan B
Jeremy Kleiner, Dede Gardner ve Brad Pitt

Plan B şu sıralar dağıtım için Megan Ellison’un kurucusu olduğu Annapurna Pictures’le birlikte çalışıyor. Halihazırda devam eden projeler olan Jon Stewart imzalı politik drama Irresistible ve  Miranda July yapımı Kajillionaire bittikten sonra WB’yle yapılan anlaşma devreye girecek.

- Reklam -

Plan B Entertainment’ın ön plana çıkan bazı yapımları şöyle: The Assassination of Jesse James By the Coward Robert Ford, The Tree of Life, World War Z, The Normal Heart, The Big Short, If Beale Street Could Talk ve Vice.

World War Z’nin devam filmlerinde devasa Warner Bros. bütçesi görme ihtimali sizi de heyecanlandırıyor mu? Yoksa WB’nin Plan B vizyonuna karışıp şirketi ana akımlaştıracağı korkusu mu taşıyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* The Lighthouse İncelemesi: Aydınlığın Örtüsünde

Kaynak: Variety

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kadın Argosu Sözlüğü - Filiz Bingölçe

Kadın Argosu Sözlüğü Tek Ciltte Buluştu

the batman matt reeves

The Batman Çekimlerinin Dörtte Biri Tamamlandı