in

Breaking Bad Dünyasında Geçen Bir Filme Hazır mısınız?

Ünlü dizi Breaking Bad’den gelen bu haber, fazla detay içermemesine rağmen hayranlarını heyecanlandıracak türden.

breaking bad film
- Reklam -
- Reklam -

Kendisine hatırı sayılır bir hayran kitlesi yaratan “Breaking Bad“, 2013 yılında yaptığı finalle birlikte ekranlara veda etmişti. Sevenleri olarak bizim de tadımız damağımızda kalmış, ancak dizi finalinden tatmin olmuş bir şekilde ayrılmıştık. Ardından gelen “Better Call Saul” yapımı da olumlu eleştiriler almıştı. Şimdiyse Breaking Bad evreninden heyecan verici bir haberle karşınızdayız.

Hollywood Reporter’a göre, Breaking Bad’in film projesi için kollar sıvandı! Serinin yaratıcısı Vince Gilligan “Breaking Bad evreninde geçecek” iki saatlik bir proje için çalışmalara başladığını duyurdu.

Filmin çekimlerine bu ay içerisinde, dizinin de çekildiği Albuquerque şehrinde başlanacak. Prodüksiyon sürecinin ise Şubat 2019’a kadar sürmesi bekleniyor. Ayrıca, projenin adının şimdilik “Greenbrier” olduğu ve hikâyenin “kaçırılmış bir adamın özgürlük macerası” hakkında olduğu söyleniyor.

- Reklam -

Hikâye kaldığı yerden devam mı edecek, yoksa geçmişe mi döneceğiz şimdilik belli değil. Dizide gördüğümüz oyuncuların bu yapımda yer alıp almayacağı da belirsizliğini koruyor. Projenin sinemada mı yoksa televizyon ekranlarında (ya da çevrimiçi platformlarda) mı yer alacağını hep birlikte göreceğiz.

- Reklam -

Siz bu habere ne diyorsunuz? Düşüncelerinizi, tahminlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Walter white ölmemiş sonra hapisten kaçıyor zekasını kullanarak.
    Böyle olursa ne gülerim.
    Gerçi bir daha baktım da kaçırılmış bir adam deniyor.
    Jesse üzerinden ilerleyecek olabilir hikaye.

  2. Avatar for Vargr Vargr dedi ki:

    Dedikodular Jesse üzerinden gideceğini belirtiyor. Son bir filmle Better Call Saul’un günümüz hikayesini ve genel anlamda Jesse hikayesinin sonucunu bağlayacaklar gibi. İşin içinde Vince olduğu için güvenim tam, detayına kadar ince ince işlendiğine eminim bu filminde.

  3. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Heyecanla bekliyoruz babayı…:smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

okuma eylemi dizisi 2

Okumanın Modası Üzerine 5 Adımlık Bir Eleştiri

tuyap fuar ust

37. Uluslararası İstanbul Tüyap Kitap Fuarı Başlıyor