in ,

Breaking Bad Filminde Orijinal Diziden Karşımıza Çıkması Olası 10 Karakter

Netflix’te yayınlanacak Breaking Bad filmi “El Camino”da, karşımıza orijinal diziden de bazı karakterler çıkacak.

Breaking Bad
- Reklam -
- Reklam -

İlk defa 2008 yılında yayınlanmaya başlayan Breaking Bad, Walter White’ın (Bryan Cranston) hikâyesini anlatıyor. Walter White kendi halinde bir kimya öğretmeniyken kanser teşhisi konduktan sonra ailesinin geçimini sağlayabilmek için eski öğrencisi Jesse Pinkman (Aaron Paul) ile metamfetamin üretmeye başlıyor. O zavallı görüntüsünün ardındaki karanlık tarafına ve şiddet eğilimine ise suç dehası olan alter egosu “Heisenberg” aracılığıyla şahit oluruz.

5 sezon boyunca Breaking Bad zirvedeki diziler arasındaki yerini aldı. Şimdi de dizi bittikten 6 yıl sonra serinin yaratıcısı Vince Gilligan, Jesse Pinkman karakterini El Camino: A Breaking Bad Movie’de karşımıza yeniden çıkaracak. Aaron Paul’un Jesse Pinkman olarak dönmesi bekleniyor çünkü Jesse’nin hikâyesi dizinin finalinde olanlardan sonra gelişmeye başlıyor.

El Camino ile ilgili detaylar şimdilik gizli tutulmakta ancak Badger ve Skinny Pete gibi dizinin önemli karakterlerinin yapımda yer alacağı belirtiliyor. The Hollywood Reporter’a göre daha fazla tanıdık ismin filmde olması planlanıyor.

- Reklam -

Breaking Bad

Aslında 10’dan fazla karakterin filmde yer alacağı söylenirken şu an için sadece Badger, Skinny ve Jesse karakterleri kesinleşmiş durumda. Gilligan herhangi bir ayrıntı vermek istemese de filmin Breaking Bad’e odaklanacağını belirtti.

El Camino: A Breaking Bad Movie’de Hangi Karakterler Yer Alıyor?

Filmde görebileceğimiz karakterleri düşünürsek dizide hayatta kalmayı başarabilmiş birçok kişi var. Bunların başında kendi yan dizisi de (Better Call Saul) olan Saul Goodman geliyor tabii. Walter White’ın öldüğü düşünülmekle beraber karşımıza geri dönüşler ile çıkabilir ya da ters köşe yapılarak aslında ölmemiş olduğunu da görebiliriz. Walter’ın eşi Skyler ve oğlu Walter Jr. da dizinin sonunda hayatta kalanlar arasındaydı. Dolayısıyla bu iki karakteri de filmde görmemiz mümkün. White ve Pinkman’ın grubunda yer almış kişiler, Walter’ın verdiği risin (bir çeşit zehir) yüzünden ölmemişse eğer Lydia da filmde yer alabilir.

Breaking Bad hayranlarının en büyük isteği Walter White’ın ölmemiş olması desek yanlış olmaz. Belki de yapım süreci ve sonrasındaki tüm bu gizemin sebebi Walter’ın dönüşünü gizlemektir.

Walter White, El Camino’da karşımıza nasıl çıkarsa çıksın her şekilde şaşırtıcı olacaktır. Gilligan ve ekibi Breaking Bad’de insanları şaşırtma konusunda hiç çekinmemişti. Bu yüzden izleyicinin El Camino için de her şeye hazırlıklı olması gerekir diyebiliriz.

- Reklam -

Breaking Bad

“El Camino: A Breaking Bad Movie” yapımı 11 Ekim 2019’da Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Peki, siz bu film hakkında ne düşünüyorsunuz? Özellikle hangi karakterleri yeniden görmek istersiniz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın!

YouTube video

* Breaking Bad Filmi “El Camino” Öncesi Tekrar İzlemeniz Gereken 7 Bölüm

* Breaking Bad Filmi El Camino Öncesi Geçmişe Yolculuk

Kaynak: ScreenRant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Disney

Disney, Knights Adlı Bir Orta Çağ Filmi Geliştiriyor

Yaşar Kemal

Yaşar Kemal’in Yazamadığı Roman “Zilli Kurt” Belgesel Oldu