in ,

Breaking Bad Filminden İlk Uzun Fragman Geldi

Netflix’in yeni gözdelerinden El Camino: A Breaking Bad Movie için ilk uzun fragman yayınlandı. Sonunda hatırı sayılır bir şeyler görebildik!

Breaking Bad
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in merakla beklenen Breaking Bad filmi hızla yaklaşırken sonunda üzerine biraz konuşabileceğimiz bir fragman geldi. Bu zamana kadar hep kısa kısa tadımlık tanıtımlarla idare etmiştik, ancak bugün 2 dakika 16 saniyelik bir fragman bizlere tanıtıldı.

El Camino: A Breaking Bad Movie adını taşıyan filmin uzun fragmanı polis sirenleri eşliğinde başlıyor ve aranmakta olan Jesse Pinkman ile net bir şekilde karşımıza çıkmasıyla devam ediyor.

Aaron Paul’un hayat verdiği Jesse Pinkman’ın yeni maceralarına odaklanacak olan El Camino filmi, önümüzdeki günlerde Netflix kütüphanesindeki yerini almaya hazırlanıyor.

- Reklam -

El Camino: A Breaking Bad Movie Uzun Fragman

YouTube video

Breaking Bad dizisinin yaratıcısı Vince Gilligan’ın yönetmenliğini ve yazarlığını üstlendiği filmde Aaron Paul ile birlikte Charles Baker ve Matt Jones’u da göreceğiz.

Golden Globe ve Emmy dahil pek çok ödülü göğüsleyen diziyle aynı evrende geçecek bir Netflix filmi, çoğu hayranın hayallerini süslüyordu.

- Reklam -

El Camino: A Breaking Bad Movie için artık sayılı günler var. Film 11 Ekim 2019 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Bununla birlikte filmi Netflix dışında AMC ekranlarında izlemek de mümkün olacak.

El Camino geçtiğimiz gün Netflix Türkiye tanıtımındaki sansür olayıyla da gündeme gelmişti. Emmy gecesine özel yayınlanan fragmanda, kanalın Türkiye ayağı Jesse’nin sigarasını sansürleyince hayranlar ayağa kalkmıştı. Netflix Türkiye ekibi ise bu kesintilerin sadece tanıtım faaliyetleriyle sınırlı kalacağını, filme yansımayacağını söylemişti.


* Joker, Vizyondan Önce Filmekimi’nde Gösterilecek

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ankara oyku gunleri

Ankara Öykü Günleri Başlıyor

Mike Vogel ABC

ABC, “Triangle” Dizisinden Vazgeçti