in ,

Breaking Bad Filminin Adı Belli Oldu ve İlk Fragman Yayınlandı

Merakla beklediğimiz Breaking Bad efsanesine ait filmle ilgili ilk fragman paylaşıldı. Fragmanla birlikte filmin adı da belli oldu.

Breaking Bad Film Fragman
- Reklam -
- Reklam -

2008 de başlayan ve 5 sezonuyla dillere destan olan Breaking Bad efsanesi, yeni filmiyle ortalığı kasıp kavurmaya geliyor.

Netflix platformunda yayınlanacak olan filmin ismi “El Camino: A Breaking Bad Movie” olacak. Film ilk kez Netflix’te yayınlanmasından bir süre sonra da AMC kanalında yer edinecek. Yayın tarihi ise 11 Ekim 2019 olarak belirlendi.

Yayınlanan ilk fragmanı şuradan izleyebilirsiniz:

YouTube video

- Reklam -

Fragmanda bir adamın Jesse Pinkman hakkında sorguya çekildiğini izliyoruz. Videonun 8. saniyesinde ise soldaki duvarda dizi sırasına ölen polisler Hank Schrader ve Steven Gomez’in fotoğraflarını görebiliyoruz. Edinilen diğer bilgilere göre Jesse Pinkman’ı canlandıracak kişi, yine dizide de ona hayat vermiş olan Aaron Paul olacak. Senaryoda Jesse’nin Kristal Meth üretmek için geri dönüş yapmasını izleyeceğiz.

Herkesin aklında olan sorulardan birisi Walter White’a ne olduğu yönünde. Çünkü dizinin finalinde her ne kadar izleyicilere öldüğü gösterilmiş olsa da tam olarak cenazesini izleyemedik. Bu yüzden herkes filmde Walter’ın aslında ölmediğini görmeyi bekliyor. Walter White’a hayat vermiş olan Bryan Cranston daha önce verdiği bir röportajda; Walter’ın bildiği kadarıyla hala ölü olduğunu ve filmde yer almasının dizideki geçmiş anların yad edilirken olabileceğini söylemişti. Yine de “Tam olarak neler olacağını bilmiyorum,” cümlesi, dizide gizlice bir köşede hayatta kalmış olan Walter White görme olanağımızı güçlendiriyor.

Breaking Bad

- Reklam -

Bakalım El Camino: A Breaking Bad Movie iki efsane aktörün geri dönüşünü dizi kadar efsane bir şekilde bize sunabilecek mi. 11 Ekimde filme hiç beklemeden Netflix platformu üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sizce Walter White’ı filmde tekrar görebilecek miyiz? Göremesek dahi Aaron Paul filmi tek başına idare edebilir mi?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’dan bizlerle paylaşabilirsiniz.


*Breaking Bad Filminin Çekimleri Tamamlandı

Furkan Emir Aktaş

1999 Ankara doğumluyum. Çizgi romanlar, fantastik romanlar, bilgisayar oyunları özellikle ilgili olduğum alanlar. Hacettepe Üniversitesi'nin Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde okumaktayım. 2013'ten beri serbest olarak bazı çizgi romanların ve çeşitli akademik makalelerin çevirilerini yapmaya devam ediyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kont_Olaf Kont_Olaf dedi ki:

    Ne kadar gereksiz gereksiz işler ya…

    5 sezon acaba başına ne gelecek diye izlemişiz zaten. Gelmeyen kalmamış, dibe batmış. Sonunda da çukurdan çıkışını görmüşüz ve bitmiş işte. Şimdi 120 dk daha mı görücez aynı şeyi?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Konserden Çıkmış İnsan

Konserden Çıkmış İnsan

Game of Thrones Kit Harington Marvel

Game of Thrones Yıldızı Kit Harington’ın Marvel Filmlerindeki Rolü Belli Oldu