in ,

Breaking Bad Filminin Çekimleri Tamamlandı

Detayları sır gibi saklanan Breaking Bad filminin çekim süreci çoktan tamamlanmış! Aktör Bob Odenkirk yeni yapımla alakalı açıklamalarda bulundu.

Breaking Bad
- Reklam -
- Reklam -

AMC’nin en popüler dramalarından birisi olan Breaking Bad için film uyarlamasının yolda olduğunu sizlerle paylaşmıştık. İçeriğine dair sır perdesinin bir türlü aralanmadığı yapımdan yeni haber geldi: Filmin çekimleri nihayet tamamlandı!

2008 – 2013 yılları arasında toplamda 5 sezon devam eden ve kendisine hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinen dizinin evreni 2015’ten beri Better Call Saul ile genişlemeyi sürdürüyor.

Serinin yaratıcısı Vince Gilligan “Breaking Bad evreninde geçecek” iki saatlik bir proje için çalışmalara başladıklarını duyurmuş ve neredeyse 9 aylık bir sessizliğe bürünmüştü. Şimdiyse bu sessizlik nihayet bozuldu. Breaking Bad filminin çekimleri sona erdi.

- Reklam -

breaking bad aaron paul jesse pinkman

Breaking Bad ve Beter Call Saul dizilerinden tanıdığımız aktör Bob Odenkirk (Jimmy McGill) çekimlerin çoktan tamamlandığını söyledi!
“İnsanların ne bilip bilmediğini bilmiyorum. Ama çekimlerin tamamlandığını bilmediğinize inanmam çok zor. Bunu yaptılar! Bu ne demek biliyor musunuz? Böyle bir şey nasıl sır olarak tutulabilir. Ama öyle. Bunu bir sır olarak saklayarak harika bir işe imza attılar.”
Bob Odenkirk’in haklı olduğu bir nokta var. Bu devirde sessiz sedasız ve bilgi sızdırmadan bir yapımın çekimlerini tamamlamak gerçekten de büyük iş. Özellikle de proje Breaking Bad gibi tutkulu hayranlara sahip bir iş ise.

Breaking Bad Filminin Konusu Ne?

Haliyle film hakkında bildiklerimiz oldukça kısıtlı. Aktör Bob Odenkirk’in yapımda olacağı aşikâr. Dizinin efsane karakteri Walter White’ı görmek ise… çeşitli anı sahneleri dışında pek mümkün değil. Zaten White’ı canlandıran oyuncu Bryan Cranston’dan  herhangi bir onay da gelmiş değil.

jesse pinkman breaking bad

Yeni filmin Jesse Pinkman’ın maceralarına odaklanacağı konuşulmakta. Ancak Beter Call Saul ile oldukça genişleyen dizi evreninin tam olarak neleri kapsayacağı ne yazık ki belli değil.

- Reklam -

Anlayacağınız düşük bir ihtimal olsa da Jesse Pinkman’ın yeni hayatını izleme fırsatımız olmayabilir.

Bu sır perdesi ne zaman aralanacak, kadro, sinopsis ve resmi yayın tarihi ne zaman gelecek belli değil. Filmin önümüzdeki sene içerisinde AMC ve Netflix’te yerini alması bekleniyor.

Yeni Breaking Bad filmi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Yapımın hikâyesi ne hakkında olabilir? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

GÜNCELLEME: Breaking Bad Filminin Adı Belli Oldu ve İlk Fragman Yayınlandı

* The Sopranos Efsanesinin Öncesini Anlatacak Filme Dair Her Şey

* The Wire: Televizyon Tarihinde Rönesans

Kaynak: GamesRadar

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Benim bundan nasil haberim olmaz !:rage:!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

spider man tom holland yeni

Spider-Man Anlaşmazlığı Sonrası Stan Lee’nin Kızından Yürek Burkan Açıklama

Türk Masalları Naki Tezel

Türk Masalları: Bu Derlemeyi Niçin Okumalıyız?