in

Mumya Serisinin Başrolü Brendan Fraser, Batgirl Filmi Kadrosuna Katıldı

Mumya serisi ile tanınan Brendan Fraser, Batgirl filminin kadrosuna katıldı. DC Sinematik Evreni’nin yeni macerası kötü adamını buldu.

Batgirl Brendan Fraser
- Reklam -
- Reklam -

Mumya serisi ile akıllarda yer edinmeyi başarmış Brendan Fraser, Batgirl filmi kadrosuna kötü adam rolüyle katıldı. DC Sinematik Evreni’nin beklenen yeni macerası için hazırlıklar devam ediyor.

Brendan Fraser beyaz perdede süper kahraman evrenine katılmaya hazırlanıyor. Hollywood’da uzun ve seçkin bir kariyere sahip olan oyuncu, ilk çıkışını 1992’deki komedi başarısı Encino Man ile yaptı. Ardından The Mummy (Mumya), George of the Jungle (Orman Kaçkını), Gods & Monsters (Tanrılar ve Canavarlar) ve Bedazzled (Şaşkın) gibi bir dizi hit filmde rol aldı.

Ünlü oyuncu, aslında bir süreliğine ilgi odağı olmaktan çıkmıştı. Ancak DC’nin Doom Patrol dizisinde Cliff Steele olarak başrolde yer aldı. Yanı sıra Darren Aronofsky’nin son filmi The Whale’de başrolde oynadı ve Martin Scorsese’nin Killers of the Flower Moon’ında da Leonardo Di Caprio ile rol alarak tekrar sahalara geri döndü.

- Reklam -

Şimdi de ünlü oyuncunun Batgirl filmi kadrosuna katıldığı ortaya çıktı. Her ne kadar Firefly adlı kötü adam rolüyle filmde yer alacağı söylense de, daha önce Gotham serisinde John Doman ve Batman’da Tom Wilkinson tarafından oynanan bir başka kötü karakter olan gangster Carmine Falcone’u da oynayabileceği söyleniyor. Karakter daha sonra aktör John Turturro’nun canlandırdığı 2022’deki The Batman’de görüneceği için bu bilginin doğru olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Brendan Fraser ile Kötü Adamını Bulan Batgirl Filmi 2022’de Çıkacak

Batgirl Brendan Fraser

Komiser James Gordon’un kızı Barbara Gordon olarakda tanınan Batgirl karakterini Leslie Grace canlandıracak. Zack Snyder’ın Justice League filminde Gordon’u oynayan J.K. Simmons bir kez daha role geri dönecek. Grace for Bad Boys For Life yönetmenleri Adil El Arbi ve Bilall Fallah da filmin yönetmenleri olacak. Batgirl’ün senaryosu ise Birds of Prey ve gelecek yıl çıkacak olan The Flash’ı da yazan Christina Hodson tarafından hazırlandı.

- Reklam -

Tam tarih belli olmasa da Batgirl filminin 2022 yılı içerisinde HBO Max üzerinden çıkış yapacağı tahmin ediliyor.

Batgirl filminden sizlerin beklentileri neler? Sizce hayranları nasıl bir yapım bekliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Succession 4. sezon

Succession 4. Sezon Onayını Aldı: Sevilen HBO Dizisi Maceralarına Devam Ediyor

Lightyear Fragmanı Buzz Işık Yılı

Lightyear Fragmanı: Buzz Işık Yılı’nın Maceraları için Hazır Olun