in

Brendan Fraser, Michelle Yeoh’un da Dahil Olduğu “Mumya 4” Filmine Hazır Olduğunu Söyledi

Brendan Fraser, “Mumya 4” için hazır. Ünlü aktör, olası devam filmi için eski rol arkadaşı Michelle Yeoh ile yeniden bir araya gelmenin “eğlenceli” olacağını söyledi.

Brendan Fraser "Mumya 4" Filmi için Hazır
- Reklam -
- Reklam -

Brendan Fraser, olası Mumya 4 filmi için hazır olduğunu dile getirdi. Son zamanlarda bir kez daha yıldızı parlayan aktör, olası devam filmi için eski rol arkadaşı Michelle Yeoh ile yeniden bir araya gelmenin “eğlenceli” olacağını söyledi.

İlk olarak 1999 yılında yayımlanan The Mummy filmi ile Brendan Fraser adını geniş kesimlere duyurmayı başardı. Daha sonrasında son olarak Everything Everywhere All At Once filmi ve The Witcher spin-off’u Michelle Yeoh ile başrolünü paylaştığı 2008 yapımı The Mummy: Tomb Of The Dragon Emperor da dahil olmak üzere iki devam filmi için aksiyona geri döndü.

The Whale filmiyle kazandığı Oscar adaylığı sayesinde Fraser’ın şu anki popülaritesi göz önüne alındığında, Mumya’nın nihayet başka bir devam filminin gelmesi için hayranların yaptığı çağrının daha da artması şaşırtıcı değil. Görünen o ki Brendan Fraser da bu fikre oldukça sıcak bakıyor.

- Reklam -

The Awardist podcast’inde konuşan Fraser, kendisinin ve mevcut Oscar adayı Yeoh’un başka bir Mumya için yeniden bir araya gelme olasılığı sorulduğunda, bunun fikrinin bile kendisini ne kadar coşkulu hissettirdiğini aktardı ve şöyle devam etti.

“Eğlenceli gibi geliyor. Her zaman bir iş arıyorum. Eğer biri doğru bir fikre sahipse tabi. Sanırım hiç bu kadar ünlü olmamıştım ve şu anda hiç bu kadar maaşsız olmamıştım. Bu yüzden haberi yayın.”

Brendan Fraser "Mumya 4" Filmi için Hazır

Brendan Fraser, Güzel Bir Fikir Dahilinde “Mumya 4” Filmi için Dönmeye Hazır

İlginç bir şekilde bir zamanlar Mumya 4 için Universal’ın masasında bir fikir vardı. The Mummy: Rise of the Aztec adıyla gelecek olan film, Antonio Banderas’ın Fraser’ın geri dönen karakterinin yanında kötü adam olarak seriye katılmasını görecekti. Ancak Universal, başrolde Tom Cruise ile Mumya’nın yeniden başlatılmasına neden olan Dark Universe konseptine döndüğünde filmle ilgili planlar iptal edildi. Fakat Universal sonradan bu fikirden pişman olacaktı çünkü Cruise liderliğindeki The Mummy Returns, tam bir fiyasko oldu ve Dark Universe rafa kaldırıldı. Bu da yeni Mumya konseptlerinin ortaya çıkması için kapıyı sonuna kadar açık bıraktı.

- Reklam -

Universal’in bir zamanlar Mumya’yı Dark Universe’in en önemli parçası yapacak kadar hevesli olması, stüdyonun seriye ne kadar inandığını da kanıtlıyor. Bu nedenle yakın zamanda başrolünde yine Fraser’ın olduğu bir Mumya 4 filmi duyurusu hiç şaşırtıcı olmayacaktır.

Brendan Fraser Michelle Yeoh Mumya 4

Brendan Fraser ve Michelle Yeoh’lu bir Mumya 4 fikrine sizler nasıl bakıyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

How to Train Your Dragon Live Action Film

DreamWorks’ün Ünlü Animasyon Serisi “How to Train Your Dragon” Live-Action Film Oluyor

Children of the Corn Fragmanı Stephen King Uyarlaması

Stephen King’in Öyküsünden Uyarlanan “Children of the Corn” Filminden Yeni Fragman