in

Mumya’nın Yıldızı Brendan Fraser, Yeni Filmi için Tanınmaz Hâle Geldi

Brendan Fraser, Darren Aronofsky’nin “The Whale” filmi için tanınmaz hâle geldi. Mumya’nın yıldızı, yeni filmde 270 kiloluk birini canlandırıyor.

Brendan Fraser The Whale filmi tanınmaz halde
- Reklam -
- Reklam -

Brendan Fraser, Darren Aronofsky imzalı The Whale filmi için yayınlanan ilk görüntüde tanınmaz hâlde. Mumya serisiyle adını tüm dünyaya duyuran yıldız oyuncu, yıllar sonra beyaz perdeye 270 kiloluk bir karakter ile başrolde dönmeye hazırlanıyor.

Brenadan Fraser, 1990’larda Encino Man, George of the Jungle ve The Mummy gibi filmler sayesinde ününü tüm dünyaya duyurmayı başardı. Şimdi de yıllar sonra yeniden başrolde alacak ve Samuel D. Hunter’ın bir oyununa dayanan The Whale’da, Oscar adayı yönetmen Darren Aronofsky ile bir araya gelecek.

Oyuncunun The Whale’deki rolü, gerçekten de şimdiye kadarki en zorlu rollerden biri gibi duruyor. Fraser yeni filmde, eşcinsel sevgilisi için ailesini terk etmenin suçluluğuyla başa çıkmak için yıllarca aşırı yemek yiyen ve sonunda 270 kiloya ulaşan Charlie adında orta yaşlı bir adamı canlandıracak. Stranger Things dizisinde Max karakterini oynayan Sadie Sink, Charlie’nin yıllar önce terk ettikten sonra yeniden bağlantı kurmak istediği kızı Ellie’yi canlandırıyor. Kadroda ayrıca Hong Chau, Samantha Morton ve Ty Simpkins gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Brendan Fraser “The Whale” Filminde 270 Kiloluk Charlie’ye Hayat Veriyor

Brendan Fraser The Whale

Ailesini kurtarmaya çalışan bir adamın bu trajik hikâyesi, ilk olarak yaklaşan Venedik Film Festivali’nde gösterilecek. Filmin yapımcı şirketi A24 de, Fraser’ın karakteri Charlie’nin ilk bakış görselini paylaştı. Fraser’ın gerçekten de tanınmaz hâlde olduğu yeni görsel, fragmanın nasıl olacağı konusunda sinemaseverleri şimdiden heyecanlandırdı.

Brendan Fraser, bir zamanlar Hollywood Yabancı Basın Birliği eski başkanı Philip Berk’ün kendisini taciz ettiğini söylemiş, cinsel saldırı iddiaları ve gerçek hayattaki sorunları da bunlara eklenince bir süre Hollywood’dan uzaklaşmıştı. Ancak şu sıralar kariyerini tekrar yükseltmeye çalışıyor gibi duruyor. Hem film çekimlerinde hem de başka yerlerde maruz kaldığı çeşitli fiziksel yaralanmaların etkileri de dahil olmak üzere oluşan depresyonla mücadele eden Fraser, şimdi kaybettiği kariyer ivmesinin bir kısmını yeniden kazanmaya hazır görünüyor.

- Reklam -

Oyuncu son olarak 2021’de Steven Soderbergh’in No Sudden Move filminde yer aldı ve ayrıca Martin Scorsese’nin yakında çıkacak olan Killers of the Flower Moon filminde de yer alacak. Ayrıca DC Sinematik Evreni’nin heyecanla beklenen yapımlarından Batgirl’de de kötü adamı canlandıracak.

Brendan Fraser’ın yeniden sahalara dönmesi hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MKotuk MKotuk dedi ki:

    Yok artık :astonished: Oyuncunun adını yanlış mı biliyorum diye google’dan baktım, yazık olmuş :rofl:

  2. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Hey gidi Rick O’Connell hey! Şu Mumya’ yı sinemada iki kere izlediğim aklıma geldi. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Wager: Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese Bir Arada

Leonardo DiCaprio, Martin Scorsese’nin Yeni Filmi “The Wager”da Başrol Oynayacak

James Webb Uzay Teleskobu ilk supernova

James Webb Uzay Teleskobu İlk Süpernovasını Yakaladı: 3 Milyar Işık Yılı Uzaklıktan Ses Getiren Keşif