in

270 Kiloluk Karakteri için Tanınmaz Hale Gelen Brendan Fraser, Venedik Film Festivali’nde 6 Dakika Ayakta Alkışlandı

Brendan Fraser, Venedik Film Festivali’nde 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Mumya’nın yıldızı “The Whale” filminde 270 kiloluk bir karakteri canlandırdı.

Brendan Fraser, Venedik Film Festivali ayakta alkışlandı
- Reklam -
- Reklam -

Brendan Fraser, yeni filmi The Whale gösterimin ardından Venedik Film Festivali’nde 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı. 270 kiloluk obez bir karakteri canlandıran oyuncu, gösterim sonrası göz yaşlarını tutamadı.

En çok The Mummy (Mumya) film serisi ve George of the Jungle (Orman Kaçkını) performansıyla tanınan Fraser, psikolojik dram türündeki yeni filmde, eşcinsel sevgilisi için ailesini terk etmek de dahil olmak üzere geçmişinden gelen sorunlarla mücadele eden 270 kiloluk orta yaşlı bir adam olan Charlie’yi canlandırıyor. 17 yaşındaki kızı hayatına yeniden girdiğinde Charlie, zihinsel ve fiziksel sağlık sorunlarıyla barışmaya ve uzlaşmaya çalışır.

Brendan Fraser’ın yanı sıra The Whale (Balina) filmi kadrosunda Stranger Things’ten Sadie Sink, Watchmen’den Hong Chau, Samantha Morton, Ty Simpkins ve Sathya Sridharan gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Brendan Fraser The Whale filmi tanınmaz halde

Filmin çalışmaları ilk olarak 2021’in başlarında, A24’ün Samuel D. Hunter’ın aynı adlı oyununun haklarını aldığı ve Oscar adayı Darren Aronofsky’nin Hunter ve Fraser’ın senaryosunu yönetecek bir oyuncu kadrosuna katıldığının duyurulmasıyla başladı. 2021’in başlarında çekilen The Whale, nihayet beyaz perdeye gelmeye hazırlanıyor. Artık, izleyicilerin bağımsız dramayı merak etmeleri için daha tatlı bir nedeni var.

Dünya prömiyerini 79. Venedik Uluslararası Film Festivali’nde yapan The Whale, 6 dakika boyunca ayakta alkışlandı. Variety’nin baş editörü Ramin Setoodeh tarafından Twitter’da paylaşılan videoda, Brendan Fraser’ın alkışlara tepkisini gösteriyor ve filme verilen beğeni için ağlarken izleyicilerin de duygulanmasına neden oluyor:

Brendan Fraser, Venedik Film Festivali’nde Ayakta Alkışlanınca Gözyaşlarını Tutamıyor

The Whale, Brendan Fraser’ın Hollywood’daki yeniden dirilişinde önemli bir dönüm noktası olacak. Aktör, son olarak Doom Patrol, The Affair, Trust ve No Sudden Move’daki çalışmaları için övgü dolu eleştiriler aldı. İzleyiciler sadece sosyal medyada değil, aynı zamanda aktörün kendisiyle de kutlama yaptı. Çeşitli röportajlar ve aleyhte görüntülerle, unutulmaz bir şekilde tıpkı yukarıdaki videoda olduğu gibi yürek ısıtan tepkiler verdiğini gördüler. Fraser’ın The Whale için ayakta alkışlamasına verdiği duygusal tepki, aktörün hayranlarının paylaşacağı bir başka iç ısıtan an oldu.

The Whale Brendan Fraser Venedik Film Festivali

9 Aralık 2022 tarihinde vizyondaki yerini alacak The Whale’in Oscar Ödülleri için de önemli bir yapım olması bekleniyor.

Brendan Fraser’ın yeniden başrolde olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:

    Şimdi zayıflayıp forma girip Mumya 4’ü çekerse süper olur.

  2. Avatar for Necatis Necatis dedi ki:

    Brendan Fraser bu alkışı hak etti; elbette sadece Munya serisi değildi ve küçük bile olsa aldığı roller ile bu alkışları gerçekten hak etti.
    Benim gözümde Hollywood sektöründe yeri doldurulmaz efsanevi bir sanatçıdır kendisi artık…

  3. Avatar for Sahafkolik Sahafkolik dedi ki:

    Google’ın önüme sürdüğü yerli bir site manşetinde aktörün rolü için “270 kilo” olduğu yazıyordu (aratsak herhalde çoğunda çıkar). Hadi araştırmadın, bir bilimsel olarak düşün be adam, böyle bir şey mümkün mü ve De Niro, Bale rolleri için 40-50 kilo alırken böyle bir manyaklığı kim, niye yapar? Yapsa nasıl vereceğini düşünmez mi? Hayatını riske atmak olurdu, zaten CGI kullanılmış.

    aha karşılaştırmalı iki kültür:

    yerli siteler

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

afrika en eski dinozor fosil

Afrika Tarihinin En Eski Dinozor Fosili Zimbabve’de Bulundu: 230 Milyon Yıllık Zaman Yolculuğu

Yankı Dağı - Lauren Wolk

Newbery Onur Ödüllü Lauren Wolk’tan Sevgi ve Dostluk Hikâyesi: “Yankı Dağı”