in

Bright 2 Filmi Louis Leterrier’a Emanet Edilebilir

Bright 2 için yeni yönetmen adayı Louis Leterrier oldu. Netflix, ilk özel filminin devamı için Now You See Me’nin yönetmenini istiyor.

Bright 2 Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix, Will Smith’li Bright 2 için Fransız yönetmen Louis Leterrier ile görüşmeye başladı. İlk filmin yönetmeni David Ayer’ın diğer projeleri için yönetmenlikten çekilmesinin ardından Netflix bir süredir yönetmen arayışı içindeydi.

Daha önce Now You See Me (Sihirbazlar Çetesi), The Incredible Hulk ve The Transporter (Taşıyıcı) gibi filmlerde imzası olan Leterrier, son olarak Netflix dizisi The Dark Crystal: Age of Crystal için yönetmen koltuğuna oturdu. Dizinin yürütücü yapımcılığında da Fransız yönetmenin ismi var.

Serinin ilk filmi Bright’ın yönetmenliğini yapan David Ayer ise bu kez Bright 2 filminin yapımcılığını üstlenecek. Devam filminin senaryosunu da yazacak olan Ayer’a bu konuda Evan Spiliotopoulos yardımcı olacak. Spiliotopoulos daha önce Beauty and the Beast (Güzel ve Çirkin), Charlie’s Angels (Charlie’nin Melekleri) ve Snow White and the Huntsman 2 (Pamuk Prenses ve Avcı 2) gibi filmlerin senaryosunu ele almıştı.

- Reklam -

Bright 2 Netflix

Eric Newman, Bryan Unkeless ve Ray Angelic ise Bright 2 filminin yapımcı koltuğundaki diğer isimler.

David Ayer’ın Bright 2’yu de yönetmesi bekleniyordu ancak yönetmen 1967 yapımı Dirty Dozen filminin yeniden çevirimi için çalışmaya başlayınca bu isimden vazgeçildi.

Will Smith ve Edgerton, Bright 2 Filminde Yer Alacak

Farklı yaşam formlarının iç içe yaşadığı bir dünyada biri ork, diğeri insan olan polis ikilisinin yeni maceralarının anlatılacağı Bright 2’da, Will Smith ve Joel Edgerton yeniden ekran karşısına geçecek.

İlk kez 2017 yılında yayınlanan ve Netflix’in ilk filmi olma özelliği taşıyan Bright, ilk haftasında yaklaşık 60 milyon izlenmeye ulaştı. Netflix’in spekülatif rakamlar ödeyerek haklarını satın aldığı Bright için gelen yorumlar ise ortalama düzeydeydi. Diğer yandan, Netflix’in o zamanki izlenme rekorunu kıran Bright, yayın platformunun başka filmler yapmasının ve Will Smith gibi yıldız isimlerle anlaşmasının önünü açmış oldu.

- Reklam -

Bright 2 Netflix

Netflix’in izlenme rekoru ise son olarak, nisan ayında yayınlanan Extraction filmi ile kırılmış oldu. Chris Hemsworth’ün başrolünde yer aldığı film ilk dört haftasında 90 milyon izlenmeye ulaştı. Extraction’ın yönetmen koltuğunda Sam Hargrave vardı ve filmin yapımcılığını Avengers filmlerinden tanıdığımız Anthony Russo üstlendi.

Bright 2 filmi için henüz olası bir yayın tarihi belirlenmedi.

Peki siz Louis Leterrier ismi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yönetmen sizce seride bir fark yaratabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Bright İncelemesi: Nefretin ve Tesadüflerin Filmi

Kaynak: Deadline

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Akira 1. Cilt - Katsuhiro Otomo

Akira Manga Serisi 1. Cilt ile Türkçe Macerasına Başlıyor

12. Yüzyıl Ay Tutulması

12. Yüzyılda Ay’ın Kaybolma Sebebi Bulunmuş Olabilir