in ,

Bruce Willis, Beynini Etkileyen Hastalığı Nedeniyle Oyunculuk Kariyerini Noktaladı

Bruce Willis oyunculuk kariyerini sonlandırıyor. Afazi hastalığı teşhisi konulan aktör, konuşma ve konuşulanı anlama yetilerini yitirmeye başladı.

Bruce Willis Oyunculuk Kariyerini Sonlandırdı
- Reklam -
- Reklam -

Bruce Willis oyunculuk kariyerini noktalayacak. Afazi hastalığı teşhisi konulan aktör için ailesinden konuya dair ilk açıklama geldi. Yıldız oyuncu konuşma ve konuşulanı anlama yetilerini yitirmeye başladı.

Aksiyon filmlerinin yıldız ismiı Bruce Willis’in afazi teşhisi aldığı açıklandı. Ünlü aktör son zamanlarda replikleri hatırlamakta güçlük çektiği biliniyordu. Bundan dolayı özel kulaklıklarla repliklerini aldığı iddia edilmişti. Willis’in ailesi tarafından yapılan açıklamada aktörün oyunculuk kariyerini sonlandırdığı açıklandı.

Ünlü aktörün ailesi açıklamayı sosyal medya üzerinden paylaştı. Aile, yaptıkları açıklamada Willis’in bazı sağlık sorunları yaşadığını ve yakın zamanda afazi teşhisi aldığını bildirdi. Bu durumun bilişsel becerilerini etkilediği de açıklamada kendisine yer buluyor.

- Reklam -

“Bundan dolayı ve üzerinde uzunca düşündükten sonra Bruce kendisi için çok şey ifade eden oyunculuk kariyerini sonlandırıyor.

“Ailemiz için oldukça zor bir dönemden geçiyoruz. Bu yüzden sevginiz, tutkunuz ve desteğiniz bizim için çok şey ifade ediyor. Bu dönemden birbirine kenetlenmiş bir aile olarak çıkacağız ve hayranları da onunla birlikte olacak. Çünkü hayranları için o ne anlama geliyorsa, hayranları da onun için aynı anlamı taşıyor.

“Bruce’un her zaman, ‘Hayatınızı yaşayın,’ der. Biz de tam olarak bunu yapmayı planlıyoruz.”

Bruce Willis Sinema Kariyerini Noktaladı: Tekrar Geri Dönme Şansı Düşük

Bruce Willis Oyunculuk Kariyerini Sonlandırdı afazi hastalığı

- Reklam -

Geçen günlerde Willis’in yer aldığı dört farklı filmin yönetmeni Matt Eskandari söylentileri doğrulamış ve aktörün demans (bunama) hastalığına yakalandığını söylemişti. Ayrıca aktörün Glass filminin çekimlerinde oldukça zorlandığı ve repliklerini hatırlamakta ve söylemekte güçlük çektiği de iddialar arasındaydı.

Bruce Willis gişe rekortmeni birçok aksiyon filminde yer almıştı. Bunlar arasında en çok bilineni Die Hard (Zor Ölüm) serisiydi. Ödüllü oyuncu aynı zamanda The Fifth Element (1997), Armageddon (1998), The Sixth Sense (1999) ve Pulp Fiction (1994) gibi dünyaca ünlü yapımlarda rol almıştı. Willis, son dönemlerde Fortress 3, Paradise City, Corrective Measures ve White Elephant gibi 11 farklı düşük bütçeli film, çevrim içi oyun reklamları ve çeşitli yapımlarda yer aldı. Ünlü oyuncunun oldukça kısa sürede bu kadar farklı yapımda yer alması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

Siz Bruce Willis’in oyunculuk kariyerini sonlandırmak zorunda kalması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Guardian

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Üzüldüm, oyunculuğunu seviyorum :worried: Umarım bir an önce sağlığına kavuşur, varsın bir daha oyunculuk yapmasın. Sağlıktan önemli bir olgu yok …

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kuyruklu Yalan - Çilem Dilber | Haftanın Kitabı #215

Kuyruklu Yalan – Çilem Dilber | Haftanın Kitabı #215

diablo 4

Diablo 4 Keşfedilecek 150’den Fazla Zindana Sahip Olacak: Blizzard Oyunundan Yeni Video Yayınlandı