in

Bryan Cranston ve Allison Janney “Everything’s Going to Be Great”in Başrolünde Yer Alacak

Bryan Cranston ve Allison Janney “Everything’s Going to Be Great” filminde bir araya geliyor. Yeni maceranın yönetmen koltuğunda ise Jon S. Baird oturuyor.

Bryan Cranston "Everything's Going to Be Great"da Oynayacak
- Reklam -
- Reklam -

Bryan Cranston ve Allison Janney, Jon S. Baird’in yeni filmi Everything’s Going to Be Great macerasının başrollerinde yer alacak.

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Cranston ve Janney, Entertainment One ve Astute için yeşil ışık yakılan Everything’s Going to Be Great adlı yeni dramanın başrol oyuncuları olacaklar.

Yeni film projesinin yönetmenliğini daha önce Apple TV+ biyografisi Tetris’i yönetmiş olan Jon S. Baird üstleniyor. Steven Rogers filmin senaryosunu yazıyor ve Bryan Unkeless ve Scott Morgan ile birlikte ortak yapımcılığını üstleniyor. Üçü daha önce Margot Robbie’nin olağanüstü yetenekli ve tartışmalı artistik patinajcı Tonya Harding rolünü üstlendiği ödüllü biyografik film I, Tonya’da birlikte çalışmışlardı.

- Reklam -

Filmde Harding’in acımasız ve istismarcı annesi LaVona Golden’ı canlandıran Allison Janney, performansıyla Oscar dahil tüm ödülleri silip süpürmüştü. Bryan Cranston ise AMC’nin kartel draması Breaking Bad başta olmak üzere, yetenekleriyle uzun zamandan beri her yerde izleyicileri büyülüyor. Proje için açıklanan diğer yıldızlar arasında Benjamin Evan Ainsworth (The Sandman) ve Jack Champion (Avatar: The Way of Water) yer alıyor. Filmin prodüksiyonu Toronto’da başladı.

Everything's Going to Be Great oyuncuları

Bryan Cranston ve Allison Janney Farklı Projelerle İzleyicilerin Karşısına Çıkmaya Devam Ediyor

Filmin konusu hakkında çok fazla ayrıntı verilmedi ancak eyaletten eyalete taşınarak bölgesel tiyatroda sahne alan Smart ailesinin kayıplarla başa çıkma ve kimlik mücadelesine odaklanacağı belirtildi.

Oscar adaylığı bulunan ve altı kez Emmy ödülü kazanan Bryan Cranston, şu anda Showtime’ın suç draması Your Honor’ın 2. sezonunda yer alıyor. Ayrıca Wes Anderson’ın ilk olarak Cannes’da selam veren ve 16 Haziran’da vizyona girecek olan ve Asteroid City filminde ve ayrıca yine bu yıl içerisinde çıkması beklenen Matthew Vaughn’un Apple casus/gerilim filmi Argylle’de yer alıyor.

- Reklam -

Oscar ve yedi Emmy ödülü kazanan Allison Janney ise son olarak The People We Hate at the Wedding ile Lou and To Leslie gibi filmlerde oynadı ve Anna Faris’le birlikte başrollerini paylaştığı CBS sit-kom’u Mom’da rol aldı. Şimdilerde Gareth Edwards’ın yakında gösterime girecek filmi True Love’da başrol oynayacak ve yakında yayınlanacak olan Apple TV+ dizisi Mrs. American Pie’da da rol alacak.

Bryan Cranston ve Allison Janney

İkilinin yeni film projesinde bir araya gelecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Movie Web

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Metallica'nın Yeni Albümü ile Grubun Geleceğine Bakış

Metal Müziğin En Büyük İsimlerinden Metallica’nın Yeni Albümü “72 Seasons” ile Grubun Geleceğine Bakış

Dünya, Ay'ını Hiç Kaybedecek mi?

Ay, Dünya’dan Her Geçen Yıl Uzaklaşıyor: Peki Uydumuzu Bir Gün Tamamen Kaybedecek miyiz?