in

Bullet Train Oyuncu Kadrosuna Brad Pitt’ten Sonra Sandra Bullock da Katıldı

Bullet Train oyuncu kadrosuna Sandra Bullock da katıldı. John Wick yönetmeni David Leitch’in yeni filmi şu anda prodüksiyon aşamasında.

Bullet Train Oyuncu Kadrosu Sandra Bullock
- Reklam -
- Reklam -

John Wick filminin yönetmeni David Leitch’in başında olduğu Bullet Train için yeni bir oyuncu haberi var. Filmin kadrosuna Brad Pitt’ten sonra Sandra Bullcok da katıldı.

Oscar Ödüllü Brad Pitt’in yeni filmi Bullet Train için oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Pitt’in bir kiralık katili canlandıracağı yapıma yeni bir yıldız daha katıldı: Sandra Bullock.

John Wick, Atomic Blonde, Deadpool 2 ve Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi yapımlarla dikkat çeken yönetmen David Leitch, Bullet Train ile iddialı bir yapıma imza atacağını şimdiden ortaya koyuyor gibi.

- Reklam -

Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… in Hollywood filmiyle Oscar ödülüne de layık görülen usta oyuncu Brad Pitt’in başrolünde yer aldığı yeni yapımın oyuncu kadrosu şekilleniyor.

Bu zamana kadar filmde Pitt’e Michael Shannon, Zazie Beetz, Aaron Taylor Johnson, Andrew Koji, Joey King, Karen Fukuhara, Brian Tyree Henry, Hiroyuki Sanada, Masi Oka ve Logan Lerman gibi isimlerin eşlik edeceği açıklanmıştı. Şimdi ise bu dikkat çekici kadroya Sandra Bullock’un eklendiği duyuruldu.

Sandra Bullock, Bullet Train Oyuncu Kadrosuna Dahil Oldu

2014 yılında Gravity ile Oscar kazanan ve Golden Globe’a aday olan; 2010 yılında The Blind Side ile Oscar’a aday olup Golden Globe kazanan usta aktris Sandra Bullock’un yeni filmi belli oldu.

Son olarak izleyicinin karşısına roman uyarlaması Netflix filmi Bird Box ile gelen Bullock, şimdi David Leitch’in ekibine katıldı.

Filmin çekimlerinin çoktan başladığı biliniyor. Dolayısıyla Sandra Bullock’un bu geç katılımı, aktrisin bir başka oyuncunun yerini aldığı anlamına geliyor olabilir.

- Reklam -

Brad Pitt - Bullet Train

Aksiyon ve gerilim türlerindeki yapım, Japon yazar Kōtarō Isaka’nın 2010 çıkışlı Maria Beetle kitabından uyarlanıyor. Eserin şimdilik Türkçede bir çevirisi bulunmuyor.

Kitap, Tokyo’dan Morioka’ya giden bir hızlı trenin içindeki bir grup kiralık katil ve suikastçının maceralarını konu alıyor.

Bullet Train filminin vizyon tarihi şimdilik açıklanmadı. Yapımın en iyi ihtimalle 2021 yılının son aylarında izleyici ile buluşabileceği düşünülüyor.

Peki siz filmin oyuncu kadrosunu ve konusunu nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Beleg Beleg dedi ki:

    David Leitch’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmeler zaten mükemmelken bir de kadronun giderek güzelleşmesi insanın içini kıpır kıpır yapıyor. Heyecanla bekliyorum…

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Buz Devri Blue Sky Studios Disney

Disney, Buz Devri Filmlerini Yapan Stüdyoyu Kapatıyor

halid esad ışid

IŞİD’in Tarihi Eserlerin Yerini Söylemediği için Öldürdüğü Arkeoloğun Bedeni Bulundu