in

David Leitch’in Bullet Train Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

John Wick’in yönetmeni David Leitch’in yeni filmi Bullet Train için vizyon tarihi belli oldu. Yapım, Brad Pitt ve Sandra Bullock gibi oyuncuları kadrosunda barındırıyor.

bullet train vizyon tarihi
- Reklam -
- Reklam -

David Leitch imzalı aksiyon filmi Bullet Train için vizyon tarihi belli oldu. Oyuncu kadrosunda Brad Pitt ve Sandra Bullock gibi yıldızları barındıran yapımın ABD’de beyaz perde ile buluşacağı gün açıklandı.

John Wick filmi ile ses getiren, sonrasında Atomic Blonde, Deadpool 2, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw gibi yapımların yönetmenliğini üstlenen David Leitch; yeni yapımı ile izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçen sene Bir Zamanlar… Hollywood’da filmi ile ilk defa Oscar ödülünü evine götüren Brad Pitt’in başrolünde olduğu yapım, hem konusu hem de oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Yapımın çekimleri başladıktan sonra filmin oyuncu kadrosuna dahil olan Sandra Bullock, başka bir aktrisin yerine katıldı iddiaları ile de gündeme gelmişti.

- Reklam -

bullet train vizyon tarihi sandra bullock

Filmde Brad Pitt ve Sandra Bullock’a eşlik edecek isimler şu şekilde: Michael Shannon, Zazie Beetz, Aaron Taylor Johnson, Andrew Koji, Joey King, Karen Fukuhara, Brian Tyree Henry, Hiroyuki Sanada, Masi Oka ve Logan Lerman. Filmin senaryosu ise Zak Olkewicz’e ait. Bullet Train, Kōtarō Isaka’nın eserinden perdeye taşınıyor.

Yıldızlar Geçidi Bullet Train Filminde Vizyon Tarihi Açıklandı

Sinemaseverlerin Bullet Train bekleyişi gelecek yıl sona erecek. Yapım 8 Nisan 2022 tarihinde Amerika Birleşik Devletleri’nde vizyona girecek. Filmin Türkiye’de beyaz perdeye geleceği tarih henüz açıklanmamış olsa da, yakın bir zaman aralığında yayınlanacağı düşünülüyor.

Japonyalı yazar Kōtarō Isaka’nın 2010 senesinde yayımlanan (henüz bir Türkçe çevirisi yok) Maria Beetle adlı romanından uyarlanacak yapımda geri sayım başladı. Film, Japonya’nın başkenti Tokyo’dan bir başka Japon şehri olan Morioka’ya giden bir hızlı trende geçiyor. Trende bulunan bir grup kiralık katil ve suikastçının çatışmasını işleyen yapım, ton olarak Jan de Bont’un 1994 yılında yönettiği Keanu Reeves ve Sandra Bullock’lu Speed (Hız Tuzağı) filmi ile anılıyor.

- Reklam -

Brad Pitt - Bullet Train

David Leitch’in, John Wick ile başlayan aksiyon ve macera türü filmlerdeki başarılı yükselişi, Bullet Train hakkında izleyicileri heyecanlandırmış gibi görünüyor. Film için henüz bir fragman ya da tanıtım videosu paylaşılmış değil.

Sizin yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Loki 1. Sezon 1. Bölüm İncelemesi

Loki Dizisinin İlk Bölümü Marvel Sinematik Evreni’ne Neler Kattı?

anime manga sektörü

Japon Medyası Her Zamankinden Daha Popüler: Peki Manga ve Anime Neden Hâlâ Niş?