in ,

Kült Korku Klasiği Cadılar Bayramı’nda Son Halka: “Halloween Ends”ten Yeni Fragman Yayınlandı

Yeni Cadılar Bayramı filmi Halloween Ends için final fragmanı yayınlandı. Kült korku klasiği yaklaşık 50 yıllık macerasını noktalamaya hazırlanıyor.

yeni cadilar bayrami filmi halloween ends fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Yeni Cadılar Bayramı filmi Halloween Ends için final fragmanı görücüye çıktı. Yaklaşık 50 yıla yayılan korku klasiği son bölümü ile sinemalarda ve Peacock üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacak.

İlk olarak John Carpenter imzasıyla 1978 yılında vizyona giren ve zaman içerisinde dev bir korku markası hâline gelen Cadılar Bayramı serisi, bugüne dek toplam 12 film yayınlandı. 2021’de yayımlanan Halloween Kills sonrası, seri bu yıl çıkacak Halloween Ends ile final yapacak.

44 yıldır Laurie Strode karakterini canlandıran Jamie Lee Curtis, Michael Myers ile mücadelesini noktalamaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Universal Pictures’tan David Gordon Green’in (Mythic Quest: Raven’s Banquet, Red Oaks) yazıp yönettiği Halloween Ends, 2018’deki Halloween ve 2021’deki Cadılar Bayramı Öldürür’den yıllar sonra geçiyor.

Yeni Cadılar Bayramı Filmi Halloween Ends Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yönetmen David Gordon Green, senaryoyu Paul Brad Logan, Chris Bernier ve Danny McBride ile birlikte kaleme alıyor. Green yaptığı açıklamada önceki iki filmden “çok daha samimi bir yapım” olacağını kaydetmişti.

“İçinde fazla oyun yok, fazla espri ve retro eğlenceler yok. Bu, bir tür yetişkinliğe geçiş filmi ve çok daha farklı bir ton. Beni asıl heyecanlandıran da bu. İçinde bulunduğum üç filmin de birbirlerinden çok farklı olmaları. Hepsi Carpenter’ı onurlandırmak için oradalar ama yalnızca ona öykünmek gerekli değil.”

yeni cadilar bayrami filmi halloween ends fragmanı peacock

Çekimleri Şubat 2022 tarihinde yayınlanan yapım için başrol Curtis şu ifadeleri kullanmıştı:

- Reklam -

“Harika arkadaşlar edindim ve bu üç filmde harika sanatçılarla birlikte çalıştım. Bugün filmdeki rolüm tamamlandı. Bu, benim için üçlemenin SONU demek. Ekibi ve oyuncu kadrosunu seviyorum ve hepsini çok özleyeceğim.”

Filmin oyuncu karosunda Curtis’e eşlik edecek bası isimler şu şekilde: Kyle Richards, Will Patton, Andi Matichak, Nick Castle, Stephanie McInyre, Rohan Campbell, James Jude Courtney ve Michele Dawson.

Halloween Ends Fragmanı

Halloween Ends filmi hem sinemalarda hem de Peacock üzerinden gösterilecek. Yapımın yayın tarihi 14 Ekim 2022 olarak açıklandı.

Siz yeni Cadılar Bayramı filmi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapıma dair görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Indie Wire

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Van Gogh Gizemi - Costantino D'Orazio

Hollandalı Ressam Van Gogh’un Hayatına Farklı Bir Gözle Bakmayı Sağlayan Çalışma Türkçede

yilan timsah karisimi canli

Milyonlarca Yıl Önce Yaşamış Yılan Vücutlu Timsah Başlı Bir ‘Deniz Canavarı’ Keşfedildi